Bohár Dániel: A nagyvad meg semmire nem emlékszik (VIDEÓ)

2023. január 24. 08:05

„Ilyen az, amikor a pénzen veszekszik a dollárbaloldal és a dollármédia” – hívta fel a figyelmet Bohár Dániel.

2023. január 24. 08:05
null

A Telex videós stábja ellátogatott hétfőn az M3-as metró két új állomásának átadójára, ahol Karácsony Gergely főpolgármestertől szerettek volna újabb információkat megszerezni az amerikai kampánytámogatások kapcsán.

A Bohár Dániel által megosztott videórészletben az hallható, hogy a lap újságírója felidézi, hogy már tavaly, a kampányidőszak kezdetén rákérdezett ezekre a pénzekre a főpolgármesternél, aki kérdéssel válaszolt. Karácsony Gergely 2022 februárjában úgy reagált hogy 

 Majd hozzátette: „nincs, nem is lehet, és nem is lenne helyes.” Karácsony Gergely most viszont azt mondta, nem emlékszik erre az interjúra. 

„Az amerikai finanszírozók meg szívják a fogukat”

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa erre a párbeszédre úgy reagált, hogy „ilyen az, amikor a pénzen veszekszik a dollárbaloldal és a dollármédia”.

„A teletext azt kérdezi Karácsonytól hogyan használták az amerikai pénzeket. A nagyvad meg semmire nem emlékszik”.

– zárta bejegyzését a riporter.

Bohár Dániel vonatkozó posztját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. január 25. 17:11
ez a pipogya senki lenne a nagy vad?
Brandon the great Negro
2023. január 25. 10:08
Van egy francia filmvígjáték. "Magas szőke felemás cipőben" Akkor ismertem meg a moziban gyerekként a szekunder szégyen érzését, nem értettem, hogy mit lehet röhögni a főszereplő kínos balfaszságán? Karácsony pont ilyen, csak róla kiderült, hogy tényleg szellemi fogyatékos.
Nemtudommegállni
2023. január 25. 10:01
Nagyvad? Már itt tartunk? Ennyire megvagyunk szorulva?
europész
2023. január 24. 18:00
Gond van a rövid távú memóriával?Ennyi pénzért biztosan megéri neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!