Meseország mindenkié

2023. január 11. 12:06

Nem tartozik a legreménytelibb vállalkozások közé a kettéhasított magyar nyilvánosságban, hogy a feltételezett ellenoldalról győzze meg valaki az olvasót a maga igazáról.

2023. január 11. 12:06
null
Hont András, Bodoky Tamás

„Nem tartozik a legreménytelibb vállalkozások közé a kettéhasított magyar nyilvánosságban, hogy a feltételezett ellenoldalról győzze meg valaki az olvasót a maga igazáról. Pláne nem, ha ez a valaki azt akarja bizonyítani, hogy az oldalakra osztást saját tevékenységét illetően nem fogadja el, nem gondolja, hogy cselekedetei egyik vagy másik politikai erőt szolgálják. Az meg teljesen reménytelen, ha ezt a bizonyítást akkor akarja megejteni, amikor éppen lerántják a leplet ördögi összeesküvéséről a nemzet ellen.

Azonban Huth Gergely múlt heti »dollármédiáról« – és közte lapunkról, az Átlátszóról – szóló cikke szerint »ez a lelepleződés nem csupán mérföldkő, hanem maga a pharoszi világítótorony, az örökös bűnjel, mely újra és újra figyelmeztet«, így átérezve az alkalom rendkívüliségét mégis igyekszünk kísérletet tenni, hogy érveinket a megértés reményében a Magyar Nemzet olvasói elé tárjuk.

Ebben a drámai pillanatban, amely egyben mérföldkő, valamint pharoszi világítótorony, de bűnjel is, nem hallgathatjuk el, hogy az Átlátszó nem áll külföldi zsoldban, nem dolgozik megrendelésre, nem áll szándékában akadályozni nemzeti célokat, nem részese semmiféle háttérhatalomnak, nem ette meg mások uzsonnáját. Ellenben az a tényanyag, amelyre alapozva a kormány és a kormánnyal rokonszenvező média a dollárbaloldalizó kommunikációt folytatja, nagyrészt az Átlátszó tényfeltáró munkájának köszönhetően ismert.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2023. január 13. 16:09
... te kis pöcs ... már a VII. kerületben is hülye voltál, amikor 1990 - 1994 között kívülről ugattad az önkormányzatot és mindenáron igyekeztél felhívni magadra a figyelmet a kerületi tv-ben ... aztán bohóckodtál is ott képviselőként, aztán azót ais valamit felböfögsz, de szánalmas vagy, hasonlóan exhibicionista, mint Tordai, Juhász és hát persze Márki ... húzzatok már a pics@ba
RoFe
2023. január 12. 15:45
A magyar kormány támogathat külföldön számára kedves szervezeteket, amivel ezek szerint veszélyezteti a szervezetek tagjait, dolgozóit. Más kormány, szervezet nem támogathat magyar szervezeteket, mert az már hazaárulás. Gondolom pont ezt mondják a saját oldalukról a román, ukrán nacionalisták is és követelik a helyi magyar szervezetek felelősségre vonását. Bicsaklik itt a logika rendesen.
zsolti123
2023. január 12. 00:23
Huth Gergely: De igen, Tamás, zsoldban álltok! https://magyarnemzet.hu/velemeny/2023/01/huth-gergely-de-igen-tamas-zsoldban-alltok "„Az Átlátszó nem áll külföldi zsoldban, nem dolgozik megrendelésre, nem áll szándékában akadályozni nemzeti célokat, nem részese semmiféle háttérhatalomnak, nem ette meg mások uzsonnáját” – írja Bodoky Tamás és Hont András (?) A dollármédia igazán aljas húzása című írásomra reagálva." "A nagyobb baj, hogy az Átlátszónál ezek szerint fel sem fogják tetteik erkölcsi súlyát, meg sem értik, hogy az egykori kisantant országok és utódállamaik sorosista újságíróival közösen írt, az Európai Bizottság és az Open Society által támogatott „oknyomozósdival” céltáblává tették a határon túli magyarokat.  " "Az általam igazán aljas húzásnak nevezett IJ4EU nevű újságírói együttműködés és az annak révén létrejött Hungarianmoney.eu oldal a nemzetárulás mintapéldája, nem véletlen, hogy a Telex már nem olyan büszke korábbi ukrán partnereire. A Bethlen Gábor Alapkezelő által segített kárpátaljai magyarokról ugyanis később halállistákat készítettek a banderista, a Zelenszkij-kabinet hallgatólagos támogatását is élvező neonácik, illetve az őket segítő politikusok. Majd a kárpátaljai magyarság képviselőinek színe-javát vegzálás, meghurcoltatás érte, miközben a velük együttműködő magyarországi civileket kitiltották az országból." ...Hadd nevezzük nevén a nemzetárulót!  Bodoky Tamás, te például az vagy, amiért eleget tettél külföldi megbízóid felkérésének és valódi pribékként rárontottál a nemzettársainkra!Ez nem csak erkölcsi kérdés. Ha a határon túli magyar kezdeményezések segítését nemzeti feladatnak tekintjük, akkor a támogatások folyósításának ma már jól látható, külföldi nyomásra történő ellehetetlenítése egyértelműen nemzetbiztonsági probléma. Amivel nemcsak itt, hanem hivatali szinten is foglalkozni kell. 
zsolti123
2023. január 12. 00:07
Huth helyreteszi Bodokyt: Huth Gergely: De igen, Tamás, zsoldban álltok! https://magyarnemzet.hu/velemeny/2023/01/huth-gergely-de-igen-tamas-zsoldban-alltok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!