„Dollárbaloldal”, titkosszolgálat(ok), Fidesz

2023. január 26. 14:22

Ha Orbániában volna független rendőrség, ügyészség, bíróság, nagyon is érdekelne, mi a valóság.

2023. január 26. 14:22
null
Gusztos István

„De nem kerülgetem tovább a  forró kását, rákérdezek: a Fideszt is figyelik? Esetleg vannak adataik, és azok egyszer majd – talán 50 év múlva? – nyilvánosak is lehetnek? Vagy a hazai és EU-s közpénzek felhasználásának nincsenek olyan összefüggései, amelyek a titkosszolgálatokat is érdekelhetik – egyiket se, az ördög  tudja, hány közül..? De hagyjuk a titkosakat: 13 év óta folyamatosan, és 1998-2002 között nem történt semmi, ami fölkeltette volna a független hatóságok figyelmét?

Tényleg: semmi..? Most sem, a Fidesz, a NER keltette pokoli ricsajban sem? Nem gondolnak semmi rosszra: akkor sem, ha rablók kiáltanának tolvajt? Semmi sem utal például hazai és EU-s közpénzek hűtlen kezelésére, tiltott pártfinanszírozásra..? A NER-médiává züllesztett egykori közmédia, netán a nemzeti inzultációk se? Az oligarchákról se..? Nincs, nem is volt semmi, ami gyanút kelthetett volna? Mondjuk azért, mert a »dollárbaloldallal« kapcsolatban emlegetett összegeknek vagy ezerszereséről lehetne szó?”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. január 27. 15:35
rotyog a hazaarulo baloldal !
syphax
2023. január 27. 11:37
HÜLYE VAGY VÉN GENYÓSZAR GUSZTOS!
balbako_
2023. január 27. 11:17
Ha már itt tartunk, akkor miért a belga rendőrség buktatta le az EU legnagyobb korrupcióját az Europol és az Európai Ügyészség meg bambán nézi.
Zoltan70
2023. január 27. 11:00
Nagy lehet a baj az ellenzéki oldalon dollárok ide vagy oda, ha már az ilyen ásatag, abszolút ballib oldalra becementálódott, kopasz, vén faszoknak is kiadták az ukázt, hogy mentsék a nagy szivárványos renomét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!