Drámai életmentés a villamosmegállóban: hazafelé omlott össze a keringése a munkásnak

2022. december 15. 19:36

A beteget kritikus állapotban szállították kórházba.

2022. december 15. 19:36
null

Elképesztő küzdelem zajlott egy építőmunkás életéért Pesten” – kezdte a drámai eseményről szóló Facebook-bejegyzését az Országos Mentőszolgálat, mely szerint hazafelé sétált egy csapat építőmunkás kedden, mikor egyikük rosszullétre kezdett panaszkodni kollegáinak.

A 40 év körüli férfi egy villamosmegállóban ült le egy padra pihenni, majd hirtelen összeesett.

Munkatársai azonnal segítségére siettek és mentőt hívtak, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálták a férfit, aki ekkor még lélegzett. A tapasztalt mentésirányító azonnal rohamkocsit riasztott, ami éppen akkor ért helyszínre mikor a beteg keringése összeomlott.

Bajtársaink azonnal megkezdték az életmentést, miközben az aggódó szemtanúk reménykedve figyelték az eseményeket. Végül sikerre vezetetett az időben megkezdett emelt szintű ellátás és a beteget kritikus állapotban szállították kórházba a mentők – írták.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI / Mihadák Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. december 15. 20:58
Szép volt fiúk !
raktamas
2022. december 15. 20:45
Egy az oltásáldozatok millióiból. A gyilkosok meg dőzsölnek Amerikában...
Nannyó
2022. december 15. 20:00
Egy 40 éves férfi ereje teljében van. Mi történt vele? Eléggé utálom ezeket a félinformációkat.
Zsolakomarom
2022. december 15. 19:47
"A 40 év körüli férfi egy villamosmegállóban ült le egy padra pihenni, majd hirtelen összeesett" Megartott a "golyoallo melleny". Tipikus eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!