Putyin konzultálna az orosz polgárokkal a mozgósításról

2022. november 07. 16:08

Az orosz elnök fontosnak tartja, hogy visszajelzést kapjon az emberektől.

2022. november 07. 16:08
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Tveri terület kormányzójával, Igor Rudenyával folytatott megbeszélésen elmondta, hogy tervei szerint személyesen találkozik majd a polgárokkal azért, hogy tájékozódjon arról: a mozgósítottak megkapták-e a szükséges, nekik járó támogatásokat  – számolt be a TASZSZ.

– ígérte Putyin. Az orosz elnök arra is felkérte Rudenyát, hogy foglalja össze a Tveri terület tapasztalatait a mozgósítottak támogatásával kapcsolatban, illetve kifejtette, hogy várja az ezzel kapcsolatos javaslatokat. 

Kép forrása: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. november 08. 14:39
Hanyadik Putin megy majd a zemberek közé?
Boruss Demeter
2022. november 08. 13:10
"Egyetért Ön további sorozásokkal az ukrán nácik legyőzése érdekében?" a) Da b) Ugyanaz a véleményem, mint Vlagymir Szergejevicsé c) b) d) a)
Boruss Demeter
2022. november 08. 13:03
Napaszttmek! Már Putyin is Orbán kottájából játszik? Nemzeti konzultáció... Mi lesz a következő, amit átvesz? Ársapka a kalasnyikovra?
oegyg
2022. november 08. 08:31
A demokrácia egyik bajnokának eszébe jut maga alá nézni a sok szerencsétlenre és azt mondani: "Nem vagyok így egy kicsit a terhetekre már?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!