Oroszország kitiltja az európai közúti fuvarozókat

2022. október 01. 22:41

Oroszország megtiltja a belépést az ország területére az Európai Unió tagállamaiban regisztrált közúti fuvarozóknak – jelentették be szombaton Moszkvában.

2022. október 01. 22:41
null

A tilalom október 10-én lép életbe, és hatálya egyelőre december 31-ig szól. A rendelkezés az uniós országokon kívül Nagy-Britanniában, Norvégiában és Ukrajnában bejegyzett fuvarozó vállalatok járműveire is vonatkozik. Az orosz intézkedés válaszlépés arra, hogy az EU április 8-án, az Ukrajna ellen indított orosz támadás miatt elfogadott, ötödik szankciócsomagjában megtiltotta minden orosz és fehérorosz közúti fuvarozási vállalkozás számára, hogy árut szállítson az unión belül.

(MTI) 

Nyitókép: Benjamin Polge/AFP

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2022. október 02. 16:29
Megint a "középejrópa" szívja meg a nyugatisztán nemokoskodását. Pedig már megszokhattuk volna.
foldizs
2022. október 02. 10:41
Pedig mekkora lett volna az igény... Szegény oroszbuzik, ha egyszer minden EU-s polgárnak megtiltják majd a belépést Oroszországba...
barnabibambi
2022. október 02. 10:41
Nem csodálkozom hogy sokan gyűlölik az oroszokat,ez a történelmi múlt vad hajtása és az irigység! Nekik mindenük meg van ahhoz hogy békébe fejlődjenek.A nyugat meg híven történelmi múltját nem feledve háborúkkal rablásokkal,kizsákmányolással gyarmatosítással akarja folytatni dicstelen elődeik rájuk hagyott bunkóságát.De a világ fejlődik és elege lett a gyilkos nyugatból.Ezért a több pólusú világ kialakulása csak egy háború révén valósul meg.Rossz idők jönnek a rabló gyilkos nyugati tolvajokra.Mellesleg nem érdekelnek az Oroszok de tudom hogy igaz ügyért harcolnak mert a cél a béke és ez áldozatokkal jár.Sajnos Magyarország nagyon rossz oldalon és kilátástalan helyzetbe van.A politikusaink most és a múltba is történelmi katasztrófába vitték és viszik az országot.Látszik hogy pótcselekvésekkel próbálják álcázni a a hülyeségeiket Pl a terhes nők terrorizálása a nemzeti katyvasz erőltetése, a közigazgatási rangkórság,Főispánok,de lesznek botos ispánok és lesz első éjszaka joga is.Egyre többet hallom hogy gazdag emberkék kékvérű családtagok után kutakodnak a családfájukon.Szóval lesznek grófok,bárók és kegyelmes urak.Szóval a a kék vér inspirálta őket a tampon reklámok nézése miatt.
szintetikus
2022. október 02. 09:40
Semmit nem kellene oda szállítani. Egyék meg egymást. :D Hátha kevesebb orosz lenne a Földön, ami egy jó hír lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!