Szabadulhat a börtönből „Miss Hitler”

2022. október 12. 09:29

A 25 éves brit nőt három évig tartó börtönre ítélték, mert egy tiltott terrorszervezet tagja volt.

2022. október 12. 09:29
null

Feltételesen szabadlábra helyezték a „Miss Hitler” néven ismertté vált, 25 éves Alice Cuttert, akit 2020-ban három évig tartó börtönbüntetésre ítéltek, mert tagja volt egy betiltott brit szélsőjobboldali szervezetnek, a National Actionnek.

Cutter azzal vált nemzetközileg is híressé, hogy

indult a „Miss Hitler” nevű szépségversenyen, ahol Miss Buchenwald néven szerepelt, utalva a náci haláltáborra.

A pincérnőként dolgozó Cutter az akkori beszámolók szerint zsinagógák elgázosításával viccelődött, valamint azzal, hogy focilabdaként használja egy zsidó fejét. Emellett azzal reagált arra, hogy egy szélsőjobboldali férfi megölte Jo Cox képviselőt, hogy „rohadj a pokolban te kurva”.

A nő feltételes szabadlábra helyezéséről hétfőn döntöttek.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. október 12. 17:28
Na és miért volt börtönben? Milyen bűncselekményt követett el? A cikkben felsoroltak egyike sem bűncselekmény normálisan. Senkinek nem ártott semmit, véleménye meg lehet. A zsidókat imádni kötelező törvény egy szabad országban elfogadhatatlan.
Ebihal
2022. október 12. 12:38
Ha jól értem, Miss Buchenwald a légynek sem ártott, csak muflaságokat mondott mufla barátai körében? Mikor fogom látni, hogy háborús uszító újságírók (pl Charles Krauthammer, vagy Judith Miller) rács mögé kerülnek?
Ólat a trolloknak
2022. október 12. 11:17
Ilyen hülyénk nekünk is van. Zuschlag, Arató, Marsovszky.
fogas paduc
2022. október 12. 11:06
Tényleg, anno mi lett a Mosley-val ( nem a Gallipolinál meghalt fizikusra, hanem az angol náci párt vezetőjére gondolok).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!