Őrizetbe vették az Országos Roma Önkormányzat elnökét

2022. augusztus 31. 13:47

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt.

2022. augusztus 31. 13:47
null

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, Agócs János ellen – írta a Telexnek küldött közleményében az ügyészség. Azt írták, hogy a nyomozó ügyészség további bizonyítékok beszerzése és az elkövető elfogása érdekében összehangolt eljárási cselekményeket hajt végre, amelyek jelenleg is folyamatban vannak.

Részletes tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően, vélhetően a csütörtöki napon ad tájékoztatást a vádhatóság. 

Nyitókép: Balogh Zoltán/MTI

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajni37
2022. szeptember 02. 17:43
Csak szigorú tények a magyarországi cigányok létszámáról. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Kemény féle kutatások és a Magyar Tudományos Akadémia adatai alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalan, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, valamint a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak, akik a nagyobb költségvetési források miatt a szokásos módszerrel minden érintettet duplán számoltak. Csak maradjunk a tényeknél.
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 31. 22:11
Makiszar, your next.
luisbathhelena
2022. augusztus 31. 19:10
Emlékszem ez a faszi harcolt márciusban Makizajjal együtt a korrupció ellen. Vesztettek....
krampus
2022. augusztus 31. 16:20
A torpecigany Farkas florival mi a helyzet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!