Az ELTE-n online órákra készülhetnek a rezsiárak miatt

2022. augusztus 13. 15:46

A Népszava információi szerint az ELTE TTK-n készülnek a rezsiárak miatti átállásra.

2022. augusztus 13. 15:46
null

A Népszava szombaton közölte a hírt, miszerint információik szerint az ELTE Természettudományi Kara a szeptemberben kezdődő félévben a rezsicsökkentés szigorítása miatt online oktatásra térne át. A lap szerint az egyetem az emelkedő energiaárak miatti extra költségek miatt kényszerülhet meghozni ezt a döntést.

Úgy tudni, hogy az ELTE TTK novembertől márciusig, azaz a legtöbbet fogyasztó időszakban bezárna és online oktatásra térnének át. Az oktatók sajtóinformációk szerint már azt tervezik, hogyan tudják a gyakorlati órákat és a labormunkákat szeptember-októberben lebonyolítani. A végleges döntés az ügyben jövő héten születhet meg. Az egyetem kommunikációs osztálya nem cáfolta a hírt, azonban hétfőre ígértek pontos tájékoztatást. 

Nyitókép: MTI/Váli Miklós

 

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 14. 13:49
Bástya et.nem ezt igérte..
Zolotarjov
2022. augusztus 14. 08:56
Meg kellene már reformálni ezt a Rákosiék, Kádárék alatt kialakult két és fél hónapos nyári szünet rendszert. Akkor azért alakították így, mert sok paraszt gyereket akartak bevonni az oktatásba, akikre viszont szükség volt otthon a nyári munkák idején. Vissza kellene térni a korábbi rendhez, amikor a téli hónapok idején voltak hosszabb szünetek, és jelentősen rövidebb volt a nyári szünet.
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 14. 01:28
Bezzeg a rothadó Spanyolországban! Kit érdekelnek ilyen apróságok, mikor Pedro Sanchez már a nyakkendőviselés elengedését fontolgatja a kánikulában! 😱😱😱
amca
2022. augusztus 13. 23:02
Az egész oktatást átállítanám digitálisra. Gattyán dzsordzs már kidolgozta. Csk a tényleges konzultációt tartanám meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!