Brit jelentés: az orosz erők durván ostromolják Ukrajna második legnagyobb erőművét

2022. július 22. 10:17

Az orosz tüzérség továbbra is Kramatorszk és Sziveszk városaira összpontosít.

2022. július 22. 10:17
null

Az ukrán erők továbbra is állják a sarat Donbászban, a vuhlehirszki erőműnél az orosz csapatokkal szemben. Az orosz tüzérség továbbra is Kramatorszk és Sziveszk városaira összpontosít – írja az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma.

Oroszország légvédelmi rakétáit másodlagos földi támadó üzemmódban használja, mivel kritikus hiányt szenvednek a földi támadórakétákból.

Mivel a rakétákat nem erre a feladatra optimalizálták, ezért félő, hogy rengeteg polgári áldozata lesz majd a támadásaiknak.

 

 

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 22. 12:46
...FEGYVERSZÜNETET!!!!!!!!!!!4...gyorsan
A közösség tagjaként
2022. július 22. 12:38
a hülye angolok az sem tudják mi folyik a saját hazájukban, és nem IS érdekli őket de az ukrán helyzettel másodpercre tisztában vannak. Mi van ott nekik ami ennyi figyelmet érdemel ? hunter biden bevette őket IS az üzletbe? vagy mi?
ebalint
2022. július 22. 12:25
Félő, hogy polgári áldozatok .... Attól nem fél, hogy telekúrták fegyverrel az országot, a hozzá szükséges ideológiával együtt.
zakar zoltán béla
2022. július 22. 12:21
bbbíííííííííííííííííííííííbbbbbbbbbbbbbbíííííííííííííííííííssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzí
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!