„Segítettem puccsokat tervezni más országokban” – elszólta magát Trump egykori nemzetbiztonsági tanácsadója

2022. július 13. 15:06

Emellett hozzátette, hogy a puccs-szervezés sok munkával jár.

2022. július 13. 15:06
null

Bolton egy CNN interjú során a január 6-án zajló bizottsági meghallgatásokról beszélt, és úgy tűnt, ahol szóba került az a felvetés is, hogy az aznap a Capitol Hillen kibontakozott zavargás egy gondosan megtervezett puccskísérlet eredménye volt-e, vagy csupán a véletlen műve – írja a The Daily Wire.

Bolton azzal érvelt, hogy Donald Trump volt elnök cselekedetei – különösen azután, hogy elvesztette a 2020-as elnökválasztást - minden bizonnyal „tarthatatlanok” voltak, de nem hiszi, hogy a zavargás gondos tervezés eredménye lett volna

Bolton beszélgetőpartnere elmondta, hogy szerinte „nem kell zseniálisnak lenni ahhoz, hogy valaki puccsot kíséreljen meg”. Ezután az egykori nemzetbiztonsági tanácsadó elszólta magát:

– válaszolta Bolton.

Nyitókép: KANAME YONEYAMA / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. július 13. 22:25
Újat nem mondott a fickó.
LancelotDuLac
2022. július 13. 22:11
Puccsot egy hülye is tud csinálni, nem kell hozzá ész csak sok hazugság és elmebeteg, genetikai hulladék követőtábor - lásd Orbán és a rühes tábora (pl. 2006 amikor köztörvényes bűnt követtek el).
Vakfolt
2022. július 13. 19:23
Egy ilyen kaliber csak úgy elszólja magát? Nem inkább ez valami üzenet? Bár, az emberi butaságot sose becsüljük le..
Mátyás01
2022. július 13. 17:56
Sajnos Trump a deep state elleni küzdelembe nagyon sok deep state ügynököt is bevett, ezért nem is lett sikeres. Ez a bajszos szarzsák is egy közülük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!