REAKCIÓ PLUSZ – Örül-e a baloldal a történelmi focisikernek? Miért mentek Kijevbe Macronék?

2022. június 17. 15:00

A hét legfontosabb eseményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai, ezúttal Kacsoh Dániel, Kohán Mátyás és Vágvölgyi Gergely.

2022. június 17. 15:00
null

***

Milyen hatásai voltak, vannak és lehetnek még a magyar vállogatott parádés teljesítményének, amit most az angolok ellen bizonyított? Hol tart az orosz-ukrán konfliktus, miért lehet/nem lehet béke a közeli jövőben? „Luxustermék-e” a repülés, jogos-e a fapados légitársaságok extra adója? Ezekről is szó esett a Mandiner legújabb podcast-adásában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Zoltán
2022. június 17. 16:28
Én nem örülök a magyar focihelyzetnek, különösképpen elkeserít a magyar társadalom bugyuta együtt vinnyogása vagy önfeladó beletörődése Orbán focicirkuszába - rezsimszolgák és kamuellenzék részéről egyaránt. Ezen szemetszúró parasztvakítás alatt, miközben egy gyenge tehetségű nép éljenzi alázkodva önnön átverését, egy zsarnok (annak kiszolgálóival - így a magyar fodbalista élősködőkkel) tereli végleg vesztébe a teljes megalkuvó társadalmat. NEM ÖRÜLÖK A KÉTES FODBALISTA "SIKERNEK" - TARTSÁK MEG MAGUKNAL (ORBÁN ÉS RABLÓBANDÁJA)! BÁRCSAK EGY VALÓBAN FEJLŐDŐ ORSZÁGBAN ÉLHETNÉK EHELYETT. (Szégyellje magát mindenki, hogy miközben pofátlan gátlástalansággal még a szemet is kilopják, a jövőjét ellehetetlenítik, még ostoba módon ennek örül)! #vesszenazsarnok #kamuellenzek #forradalmat
Kvasztics Fedor
2022. június 17. 15:29
Mégis, mi a francnak kéne Zelenszkij színe elé járulni? Zelenszkij, egy amerikai báb, amerikai érdekekért harcol, közben van pofája úgy beszélni, hogy ő az európai érdekeket védi. Ő akarja megszabni, hogy Európa tanuljon meg az orosz gáz nélkül élni, csak azért, mert ő felvállalta, hogy kiprovokálja az oroszokból a háborút. Arrogánsan követelőzik, mindenkit sérteget, azokat is, akik támogatják, pofátlansága minden határon túl megy. A sok hülye vezető pedig elmegy hozzá jópofizni, mert ezek a látogatások ennél többet nem jelentenek.
amca
2022. június 17. 15:24
Magam is sportololtam szint mindent,meg edző is voltam. Megnéztem több 100 millió komcsoi.libsi,állibsi,anarchista,BLM,LMBTQ,pride,wok,Cancel,budzyk életrajzát. Alig párnak volt köze a sporthoz. Csarmanek Jan ,sakk ???? Castro wckefe fejü,kosárlabda?? Gétzy Gety ,faxverés Ennyi .
Menhetten
2022. június 17. 15:22
Miért ment Macron Kievbe? Éppen most olvasok erről. T"érségünk valamennyi állam- vagy kormányfője elutazott már Kijevbe a háború kitörése óta, kivéve a magyar miniszterelnököt. Orbán Viktor az Európai Unió egészében is a szűk kisebbséghez tartozik, mert a tagállami vezetők háromnegyede már felkereste Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt – aki még nem, az vagy hamarosan meg fogja látogatni, vagy elküldte a külügyminiszterét, de legalább telefonon felhívta már." https://24.hu/kulfold/2022/06/17/orosz-ukran-haboru-kijev-orban-viktor-volodimir-zelenszkij-eu-vizit/?fbclid=IwAR3XBI8SnDd7BUF-y3AkRPPCG-9OvQuaQrPi2TiAkL_BsZ9wrWPGWPWUkOI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!