Orbán Viktor Jakab Péternek: A választók „rendre elfenekelik” önöket

2022. június 27. 20:47

Azonnali kérdéseket tettek fel az országgyűlésben a miniszterelnöknek a baloldal politikusai.

2022. június 27. 20:47
null

Jakab Péter kedden délután intézett azonnali kérdést Orbán Viktorhoz az országgyűlésben. A Jobbik korábbi elnöke beszédében szokásához híven lopással vádolta meg Magyarország miniszterelnökét, kitért Orbán Viktor fizetésének megemelésére, valamint ismételten az általa sokszor emlegetett „melósokra” hivatkozott a felszólalásában. A Jobbik politikusa felszólalásában a nyugdíjkorhatár kérdésére is kitért. 

Orbán Viktor válasza

Orbán Viktor válaszában kifejtette, hogy azokat a dolgokat amiket Jakab elmondott már többször hallotta. Ezután hozzátette, hogy az emberek is hallották, és szerinte

A miniszterelnök világossá tette azt is, hogy amikor a nők 40 év munkaviszony utáni kedvezményesebb nyugdíjszabályozásáról szavazni kellet, akkor a Jobbik leszavazta a javaslatot. A miniszterelnöki fizetéssel kapcsolatban pedig leszögezte, hogy arról a parlament dönt, ő pedig minden esetben elfogadja a parlament döntését. 

A miniszterelnök és Jakab Péter vitáját az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitófotó: Facebook

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. június 29. 22:39
Fordulat: A koronatanú cáfolja, hogy erőszak történt volna a jobbikos disznóvágáson Úgy tűnik, megint hazudott a fideszes média...meg a többi! Néhány hete a fideszes média meg a többi, faszszopó azzal vádolta meg a jobbikos Földi Istvánt, Kocsord korábbi polgármesterét, hogy egy 2021 végi ököritófülpösi pártrendezvényen megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát. A 24 éves V. Anita a Blikknek azt nyilatkozta, hogy becsalták egy szobába, rázárták az ajtót, majd az egyik jobbikos erőszakoskodni kezdett vele. A történet szerint Gyüre Csaba hallotta meg a segélykiáltásait, és a segítségére sietett.... ....Az ügyben vizsgálat indult a Legfőbb Ügyészségnél és a hatóságoknál is, a rendőrség azonban elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját, amiről Földi István május 13-án számolt be az oldalán... ...Napvilágot látott egy hangfelvétel (a rendőrség jóvoltából), amelyen Dr. Gyüre Csaba, volt országgyűlési képviselő, a parlament volt jegyzője maga mondja el, hogy azon a bizonyos ököritófülpösi disznótoron nem történt semmilyen erőszak, ahogy ő fogalmazott, az egész csak fel lett fújva... Mindezt az a Gyüre Csaba mondja, akire Szilágyi György élettársa, V. Anita mindvégig úgy hivatkozott a sajtóban, mint az eset koronatanújára, aki megmentette őt az állítólagos erőszaktól.... Mára kiderült. Nem volt mitől megmenteni, hisz még Gyüre Csaba szerint sem történt semmi. Takony fideszes banda, meg az összes gané!!!
brekker
2022. június 28. 05:06
Van néhány hobbitenyésztő, akik valamiféle tudatlanságból, ugyanolyan kis helyen tartják a család kedvencét, mint nagyapáik. Pedig ők nem művelik meg a maradék földet, simán kiengedhetnék. Egy jó disznó elzavarja a szomszéd kutyákat, odaszarik, ahol át szoktak jönni, kell még mellé néhány liba a risztáshoz, és tökéletes a védelem.
gytaka
2022. június 28. 03:47
Fasisztából átvedlett kommunista. A legrosszabb fajta. Ismerjük már az efféléket...
gytaka
2022. június 28. 03:46
Fasisztából átvedlett kommunista. A legrosszabb fajta. Ismerjük már az efféléket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!