Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kocsis Máté Jakabnak: Látom, a zaklatási balhétok nem zavar

2022. május 21. 16:32

Közösségi oldalán fenyegetőzött a Jobbik elnöke, Kocsis Máté válaszolt.

2022. május 21. 16:32
null

Nem a peredre teszek nagy ívben, hanem rád. Hogy ez zavar téged, annak örülök – válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán Jakab Péter fenyegetőzésére.

A Jobbik elnöke ugyanis szombaton közösségi oldalán azt állította, végrehajtókat küld Kocsisra, amiért a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője nem kér tőle bocsánatot azon korábbi állítása miatt, miszerint Jakab megfenyegetett egy munkagépet vezető alkalmazottat.

Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit

– fogalmazott Kocsis Máté.

Kocsis Máté a Jobbik múlt év végi, vidéki eseményére utalt, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt. Ezen az eseményen egy korábbi, meg nem nevezett polgármester megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát. Szilágyi György később azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a történet igaz, és Legfőbb Ügyészségnek tett feljelentést. Erről részletesebben itt olvashat.

„Tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke” – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője bejegyzésében.

Peti! A választókra ne hivatkozz, nemrég buktál meg előttük”

– zárta bejegyzését Kocsis. 

Nyitókép: Mandiner-videó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2022. május 21. 22:30
Peti a kemény, leverné a melóst, mert ő forgat egy munkaterületen !!! Hogy is szabad oda belépni ? Megfelelő védőeszközben, kísérettel ! Neki elég a fehér ing amiben krumplit szokott lóbálni ? Afrikában lehetnek ennyire sötétek politikusok , nem európa közepén ! Semmi sem számít, dugja a titkárnőt, a fajtára erőszakoskodik a párttársa párjával , az nem gáz.... de GÁZ !!!! Egyedül a parlamentbe sem jutottak volna. Remélem hamar kimúlik ez a csürhe .
mokány
2022. május 21. 18:22
Vona majd 5 pontban körbejárja az esetet .
Lobodi
2022. május 21. 18:08
Butafejű kurvapecér proli jakab.
Dunhill67
2022. május 21. 17:41
videó van róla,köcsög....mi volt azon nem egyértelmű?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!