Megkönnyebbülten fogadták Brüsszelben Macron győzelmének hírét 

2022. április 25. 14:07

Több európai lap arra figyelmeztet, a francia szélsőjobb negyven százalék fölötti eredménye nagy társadalmi feszültséget jelent.

2022. április 25. 14:07
null

Rengeteg gratulációt kapott az uniós intézmények vezetőitől Emmanuel Macron a választási győzelme után, számol be az Euronews. Brüsszelben nem látták volna örömmel ellenfele, Marine Le Pen győzelmét. Azonban több európai lap arra figyelmeztet, a szélsőjobb negyven százalék fölötti eredménye nagy társadalmi feszültséget jelent.

A Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen a Twitteren azt írta, együtt előrelépnek Franciaországban és Európában is. Az Európai Tanács elnöke, Charles Michel pedig azt posztolta, „Bravo Emmanuel Macron, számítunk rád!” Az Európai Néppárt lengyel elnöke, Donald Tusk a vesztes elnökjelölt, Marine Le Pen Putyinhoz fűződő viszonyára utalva azt írta, „több Európa, kevesebb Oroszország, éljen Franciaország!”

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2022. április 26. 12:45
Az uniós intézmények vezetőinek nem inkább politikailag semlegesnek kellene lenniük?
zakar zoltán béla
2022. április 25. 21:02
koopy
nempolitizálok
2022. április 25. 15:40
Soros is elégedetten dőlt hátra. Az az OLAF aki Demszkyék 600 milliós M3-as korrupcióját ugyan észrevette, de valahogy nem forszírozta,, moat azonnal talált Le Pen ellen egy 15 éves "ügyet", természetesen a kampány végére.
korona.2.0
2022. április 25. 15:36
Azok siettek gyorsan gratulálni Macronnak, akik nagyon elkötelezettek a Rothschildnál, ugyani ő finanszírozza majdnem az egész bagázst. A von der Layen teljesen elkötelezte magát az amcsi mély államnál. Az amcsi zsidók érdeke, hogy Németország és Oroszország soha nem legyenek közelebb egymáshoz, mert az ész és a nyersanyag találkozása kiütné a dollár világhatalmát. A dollárt az USA nemzeti bankja a FED, amely zsidó magántulajdonban van, nyomtatja. A Mély Állam (zsidókból áll az egész brancs) célja, hogy létrejöjjön az Európai Egyesült Államok. A Layennnek amerikai tanácsadói vannak ! Minden megnyilvánulásuk mögött a PÉNZ van, minden a számukra a PÉNZRŐL szól, amiből vagyont csinálnak, hogy gondtalan öregkoruk legyen. Aki gazdag, annak hatalma van. Minél gazdagabb, annál nagyobb a hatalma. Mivel Macron is a Rothschild katonája, az Európia Egyesült Államok híve, közel áll a tűzhöz, benyalnak neki azok, akiket a Rothschild fizet. Hátha többet kapnak majd és folyamatosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!