Karácsony uniós pénzekért lobbizik Brüsszelben

2022. április 25. 13:28

A főpolgármester szerint „a magyar kormánynak a jogállami normákat kell betartania, az EU-nak pedig az önkormányzatok szerepét érdemes erősítenie”. 

2022. április 25. 13:28
null

Karácsony Gergely Facebook-posztban számol be arról, hogy Brüsszelbe utazott, ahol Jávor Benedekkel, a főváros brüsszeli képviseletének vezetőjével amellett érvelnek, hogy „Magyarországnak szüksége van az uniós forrásokra, az áremelkedésekkel járó gazdasági válságból csak az európai támogatások segítségével lehet kilábalni”.

A főpolgármester szerint ehhez „a magyar kormánynak a jogállami normákat kell betartania, az EU-nak pedig az önkormányzatok szerepét érdemes erősítenie”

(Fotó: Facebook)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Walhalla
2022. április 25. 18:44
Ennek pénzt? A lusta fajtáját is mi tartjuk el a sleppjével együtt. A Tarlós által hagyott pénznek is a valagára vertek úgy, hogy Budapest közben Kabul szintjére süllyedt.
Chardonnay99
2022. április 25. 18:36
A baloldal kedvenc szövege az egyenlőség, tehát az ország leggazdagabb önkormányzata lobbizik forrásokért a többi kárára. Mert az egyenlőség csak addig fontos, amíg mások zsebében kotorászhatnak.
Korrupt Kornél
2022. április 25. 16:26
Ez az idióta magas vékony tudja mi az a jogállam? Leírhatná már nekünk!
Hair is on Ford
2022. április 25. 16:09
Ha elmondja ezt angolul-németül,hogy európába is megértsék az illetékesek akkor elhiszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!