Karácsony „elbúcsúztatta” Gy. Németh Erzsébetet

2022. április 28. 13:02

„Zsóka” az Országgyűlésben folytatja a munkáját – erősítette meg a főpolgármester.

2022. április 28. 13:02
null

Karácsony Gergely közösségi-média oldalán számolt be arról, hogy elbúcsúztatták Gy. Németh Erzsébetet, ugyanis a politikus az országgyűlésben fogja folytatni a munkáját.

Zsóka” a parlamentben folytatja

„Ma elbúcsúztattuk Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest, aki hamarosan az országgyűlésben fogja folytatni a munkát” – kezdte bejegyzését Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint, „Zsóka mára megkerülhetetlen szereplője lett a Fővárosi Önkormányzatnak, több, mint két évtizedes tapasztalatával segítette a munkánkat.”

Zsóka kérlelhetetlen volt

Gy. Németh Erzsébet korábbi munkájáról szólva Karácsony kifejtette: „kérlelhetetlen védelmezője volt Budapest kulturális életének, amikor ki kellett állnunk színházaink mellett.”

Hiányozni fog mindannyiunknak, de nem minden búcsú keserű, örülök, hogy végre érdemi képviselete lesz az önkormányzatoknak a Magyar Országgyűlésben, ezzel pedig a városlakók és a budapestiek is csak nyerhetnek” – zárta bejegyzését Karácsony.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oraculum0000
2022. április 29. 00:20
"Zsóka kérlelhetetlen volt" Hiába kértük, hogy ne legyen buta, gondolkozzon, fogyjon le, ne lopjon... "Zsóka kérlelhetetlen volt"
skac69
2022. április 28. 19:57
Remélem elhamvasztják!
dick52
2022. április 28. 18:07
Azt mondta a Petya, hogy berúgtak mint az albán számára!!!
Krupp Skya
2022. április 28. 17:45
Utoljára még kivitted őt a méhlegelőre. Látszik a háttérben a gaz. Igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!