Szombaton 19 órakor lesz a Soros-akta című film premierje a Pesti TV-n

2022. március 19. 13:40

A milliárdos tőzsdespekulánsról szóló dokumentumfilmet Bohár Dániel készítette.

2022. március 19. 13:40
null

Szombaton 19 órakor lesz Bohár Dániel Soros Györgyről szóló dokumentumfilmjének, a Soros-aktának a premierje és bemutatója a Pesti TV-n – olvasható a PestiSrácok portálján. A filmből a készítők szerint az derül, hogy a nyílt társadalmat hirdető milliárdos spekuláns hogyan avatkozik be választásokba és országok jövőjébe.

Mint írják, Bohár Dániel, a Pesti TV riportere elutazott a New York mellett található Long Islandre, hogy személyesen keresse fel a magyar származású amerikai milliárdost. Hogy mi is történt a látogatás során, az a filmből kiderül.

Az egy év alatt elkészült filmben az alkotók forgattak New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Brüsszelben és Budapesten is. Neves szakértőket, politikusokat és Soroshoz közel álló embereket szólaltattak meg, vagy próbáltak szóra bírni.

Nyitókép: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. március 20. 00:16
HUNNAN jöttünk? Ahonnan nem várták. https://www.youtube.com/watch?v=5sCNhBBx6vI
írmag
2022. március 19. 20:38
Láttam, többször kell ismételni, mert Magyarország a "kedvenc" területe, a büntetlenül hagyott, beépített téglákkal, alkalmas áruló ügynökökkel támogatva (nem másért a büntetlenségért).
Reszelő Aladár
2022. március 19. 20:02
Megnéztem, jó lett gratulálunk, szép munka.
Box Hill
2022. március 19. 19:04
„Valamifajta istennek képzeltem magam” – írta Soros György magáról. „Igazság szerint már gyerekkorom óta voltak bennem erős messiás elképzelések, amikről tudtam, hogy kordában kell tartani, máskülönben bajba sodornak engem. (Los Angeles Times, 2004. október 4.) Most akkor két messiás van. A másik Márki-Zay.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!