„Harminc másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!” – hangzott el az orosz állami tévében

2022. március 23. 11:23

„Ha a NATO békefenntartókat küld Ukrajnába, abból nukleáris csapás lesz” – mondták a műsor résztvevői.

2022. március 23. 11:23
null

A Putyint támogató Vlagyimir Szolovjov beszélgetős műsorában az egyik vendég felháborodva  jegyezte meg: figyelmeztetni kell Európát, ha a NATO békefenntartókat küldd Ukrajnába, abból nukleáris csapás lesz.

„Ez egy nukleáris háború lesz! Drága lengyelek,

30 másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!”

– hangzott el a műsorban.

Az orosz állami tévé vendégei szerint jogos lenne

Kalinyingrád és Oroszország többi része között létrehozni egy szárazföldi korridort.

A Balti-tengeri kikötővárost Lengyelország és Litvánia öleli körül, így a műveleteket a NATO területén belül kellene végrehajtani. A műsor szereplői szerint ez azonban nem lenne gond, mivel Lengyelország és Litvánia „nincsenek tisztában azzal, hogy velük még könnyebben el tudnánk bánni, mint ami most történik Ukrajnában”

Nyitókép: EyePress News / AFP

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
islamaj
2022. március 24. 00:01
Hogy tetszhet ez bárkinek is emberek? Mi a like tárgya?
figyelő4322
2022. március 23. 19:03
A lengyelek szóban valóban nagy harcosok mostanában, és néha ez néha átmegy hülyeségbe. Az ok jórészt belpolitikai. A lengyel közvélemény erősen anti- orosz, és a politika elitek mindkét oldalról kénytelenek ezt képviselni. A sok marhaság, amiket javasolnak jórészt ennek tudható be. Ugyanis tudják, hogy a legnagyobb böszmeségeik, mint pl. a "no-fly-zone" soha nem kerülnek elfogadásra! a NATO-ban... Így hát bátran vitézkednek, de főként a Lengyelországi szavazóik számára teszik ezt!
Pettii
2022. március 23. 18:45
Sosem tartottam a lengyeleket barátoknak, pusztulhatnak! Kapnak egy atomot, nem kár értük, inkább ők mint mi! Akkor talán a többi gyökér felébred!
figyelő4322
2022. március 23. 18:26
A VALÓSÁGBAN az alap- helyzet az, hogy Ukrajna területén még mindig háború folyik, és nem úgy néz ki, hogy néhány napon belül vége lesz. Lehet, hogy túl logikusan gondolkodom, de ha még mindig háború van, nincs BÉKE, amit fel lehetne tartani! És ha háború dúl, miért és hogyan lehetne békefenntartókat küldeni? Ilyenkor legfeljebb harcra kész katonákat lehetne küldeni, de ezt majdnem minden ország kizárta. Ha valaki mégis olyan ostoba lenne, hogy katonákat küldjön oda, azok legfeljebb az egyik háborús félhez csatlakozhatnának, különben villámgyorsan elpusztulnának, hiszen valszeg mindkét fél lőne rájuk! Lehetne azokat hívni bárminek, de nem tudnának BÉKÉT teremteni, még kevésbé fenntartani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!