Videón Liu Shaolin Sándor kizárása

2022. február 07. 15:47

Liu Shaolin Sándor elsőként ért célba, mégis kizárták.

2022. február 07. 15:47
null

Már videón is látható a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyének döntője, amit Liu Shaolin Sándor előbb megnyert, majd a döntőbírók szabálytalan előzésre hivatkozva kizárták. Hogy jogos volt-e a döntés, azt olvasóinkra bízzuk. Az ominózus jelenet 1:35-nél látható:

Nyitókép: Pillanatkép / M4

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tgely
2022. február 07. 18:36
Ez az a döntő volt, ahol ha 4 kínait zárnak ki az 5-ből, akkor is egy kínai nyer. Az a szép az olimpiában, hogy a nemzetek közötti versengésben dől el ki nyer egy olimpiai számot. Jobb lenne ebben a számban inkább csak kínai országos bajnokságot rendezni.
illibernyák
2022. február 07. 18:23
Kiváncsi vagyok a vadhajtásos nácik most melyik oldalon állnak. Gyönyörű lenne látni ha a fajgyülölők a kínai-magyar versenyző mellett állnak ki. Így is nagyon pikáns látni az egyébként a habzó szájjal migránsozó fideszbirkák felháborodását. Az lett volna még pikánsabb ha egy orosz versenyző lett volna a másik fél.
sittes
2022. február 07. 17:51
Kíváncsi vagyok, Szíjjártó mikor hivatja be magához a kínai nagykövetet :D
Káj-Ármin
2022. február 07. 17:40
Ez így nem sport... - Tisztább lenne, ha mindenki futna egyet magában az óra ellen, és győzzön a gyorsabbik... Egyre több sport vált egyre inkább szürreálisra, értsd bírós-döntőssé, ld. kézilabda, vízilabda: állandóan foult-ol mindenki, a bírók meg hol fújnak, hol nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!