Román portál Dobrevről: Egy nő vesz lendületet, hogy leváltsa Orbán Viktort

2021. október 04. 10:46

Az Adevarul cikke szerint az ellenzéki összefogásnak van esélye legyőzni a Fideszt, de nagyon szoros küzdelem lesz.

2021. október 04. 10:46
null

„Egy nő vesz lendületet, hogy leváltsa Orbán Viktort” címmel közölt cikket az ellenzéki előválasztás eredményéről a román portál. Úgy fogalmaztak: az ideológiai különbségeket félretéve hat ellenzéki párt szervezett előválasztást annak érdekében, hogy a legesélyesebb jelöltjük induljon Orbán Viktorral szemben a jövő évi választásokon.

Beszámoltak arról is, hogy az első fordulóban Dobrev Klára európai parlamenti képviselő győzött, második helyen Budapest „környezetvédő” polgármestere, Karácsony Gergely, de a „konszenzus embereként” jellemzett városvezető a második fordulóban számíthat a harmadik helyezett konzervatív Márki-Zay Péter támogatására.

Dobrev Klára kapcsán kiemelték, hogy egy jól szervezett párt áll mögötte, de éppen a férje elutasítottsága miatt kerülhet hátrányba. Leírták azt is, hogy az előválasztáson 633 ezer magyar, a választók 8 százaléka szavazott és egy kibernetikai támadással kezdődött, amit az Orbán-kormánynak tulajdonítanak.

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kisfrocs
2021. október 04. 16:05
„Úgy vélem, hogy a KISZ-nek politikai eszközökkel kell fellépnie az általa elfogadhatatlannak tartott törekvések ellen, politikai munkával kell elszigetelnie az esetlegesen megalakuló Fidesz-csoportokat” részlet Gyurcsány 1988. augusztus 17-i keltezésű leveléből, melyet a pécsi felsőoktatási intézmények (Janus Pannonius Egyetem, Pécsi Orvostudományi Egyetem, Pollack Mihály Műszaki Főiskola) párttitkárainak küldött (a dokumentumok a Baranya Megyei Levéltárból származnak)
lemez
2021. október 04. 15:08
Ez nem nö.Bószme felesége,piroska néni kommunista tolvaj lánya,a gyilkos apró unoka,a bolgár titkosúgynók lánya.
Bonaparte
2021. október 04. 14:37
hirtelen azt hittem vasas meccsen kapták lencsevégre ezt a bűbájos teremtést :-) mondjuk Pamplonában nagy sikere lenne, csak vigye magával a futóbajnok g. Zitát...
Tehetős Totó
2021. október 04. 13:44
Nos az eredeti cikkhez írtam néhány kommentet, dióhéjban elmesélve aa Apró-Dobrev-Gyurcsány "szentségtelen háromság" történetét. Most már tudni kell, hogy az Adevarul (Igazság: a volt pártlap a Scanteia/Szikra jogutóda-sokan írnak a régi gárdából: Unteanu, Chifu) kommentfelületén a nem tetsző hozzászólásokat hetesével diszlájkolják, nehogy már domináns vélemények maradhassanak :D:D:D Persze a "nem tetszik" lett többségben...hiába a tények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!