Több mint 10 éve élünk a gyűlölet politikájában

2021. július 04. 14:01

Orbán egy ezerszer meghasonlott, az egész világot kioktató pökhendi despota.

2021. július 04. 14:01
Jobbik Magyarországért Mozgalom

„Több mint 10 éve élünk a gyűlölet politikájában, amelyben Orbán a legrosszabb énjét akarja előcsalogatni a magyar emberekből! Ahol a gyűlölet és a háborús pszichózis vált a napi rutinná a szeretet és a békés egymás mellett élés helyett! Mi egy olyan országot szeretnénk, amelyet egy, az emberek felé őszinte mosollyal forduló, a problémákra nyitott, valóban fiatal demokrata vezet, és nem egy, a saját hatalommániájába belehabarodó, az egykori énjével ezerszer meghasonlott, az egész világot kioktató pökhendi despota.”

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2021. július 06. 15:09
A körszakállú hülyegyerek és pártjának a facebook oldalára nem lehet beírni. Csak az írhat oda, aki őket nyalja hátulról... Félnek az igazságtól.
kaltran
2021. július 05. 16:40
....az egész világot kioktató pökhendi despota.... Jó duma. Jakab Péterre értve...
Bokros Birka
2021. július 05. 11:11
Jé 10 éves lett a Jobbik? :D
Pádis
2021. július 05. 10:09
Szerintem a Terror háza átöltöző szobáját és kis szobával kellene kibővíteni.Ebben a szobában a kommunistának átöltözött ÁVO-sok megint átöltözhetnének, de most JOBBIKosnak. Miért mondom ezt? Mert teljesen azonos folyamat zajlik le. A nyilas üldözte baloldali gondolkodásúakat, majd hirtelen kommunistává avanzsált. majd amikor kellett, felvette a gárda mellényt és üldözte a baloldaliakat. Majd ismét irányt váltott és erős szövetségese lett a baloldalnak. A folyamat közben nem volt hányingerük, lényegileg ugyanazt az irányvonalat ( elvtársi szóhasználat) képviselte végig, a hatalomért mindent. Aki ma a JOBBIK-ot követi és rájuk szavaz, az vagy süket és vak, vagy elvtelen! Remélem nem csinálnak Magyarországból házmesterek országát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!