Köszönjük, hogy eljöttetek tegnap és kiálltatok Orbán Viktor épülő rendőrállama ellen

2021. július 27. 12:51

Mert mi sosem leszünk hajlandóak félelemben élni.

2021. július 27. 12:51
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Köszönjük, hogy eljöttetek a tegnapi tüntetésre, és kiálltatok Orbán Viktor épülő rendőrállama, az újságírók, ellenzéki politikusok, aktivisták lehallgatása ellen!

Mert a lehallgatási ügy nem csak néhány ellenzékinek bélyegzett közszereplőről szól, hanem mindenkiről: pont az az üzenete, hogy semmilyen gátlása nincs a hatalomnak, és képes bármilyen eszközhöz folyamodni, képes bármelyik állampolgárát lehallgatni, ha félti a hatalmát. Orbán Viktor mára teljesen paranoiássá vált, még a saját államtitkáraiban és volt minisztereiben sem bízik, inkább őket is felrakja a lehallgatási listára.

És hát van is mitől félnie. Akár milliók lehallgatására is adhat utasítást, ettől még jövőre el fogja veszíteni a hatalmát. Mert mi sosem leszünk hajlandóak félelemben élni.”

Fotó: Fekete-Győr András, Facebook

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bito
2021. július 30. 21:47
Én se akarok félni a a feketeinges momentumos verőlegények tisztogatásától. Nekem akkor is más a véleményem!
Sincero
2021. július 28. 15:37
Hányan voltunk?
Hattori
2021. július 28. 12:15
végülis az 500 fős nyomentumos tüntetés után én megértem bandit, hogy a buziparádén próbált toborozni szimpatizánsokat... ott 30000-en voltak... :D :D :D
Tobit
2021. július 28. 12:00
Csak menjünk sorba. A Gyurcsány kormány alatt hány személyt hallgatták le, bírósági engedély nélkül, titkosszolgálati módszerekkel. Vagy hogy hogy kerültek, orosz belbiztonságiak az akkori magyar nemzet biztonsághoz vizsgálódni? Erre még ma sincs érdemleges válasz. Itt tessenek kereskedni kedves ellenzéki oknyomozó kiberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!