Az oltás miatt lépett vissza az olimpiától a magyar kajak-kenus

2021. július 17. 16:50

A kajak-kenu szlalom szakágban kvótás Schmid Julia lemondott a tokiói ötkarikás szereplésről a MOB azon döntését követően, miszerint csak Covid-19 ellen védett sportoló lehet a magyar csapat tagja.

2021. július 17. 16:50
null

„A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége július 9-én döntött arról, hogy csakis Covid-19 ellen védett sportoló lehet a magyar csapat tagja a tokiói olimpián. Ezt követően a szlalom kajakban visszaosztott kvótával rendelkező Schmid Julia jelezte, hogy ezen okból lemond az olimpiai indulásról, így a Magyar Olimpiai Bizottság visszavonja nevezését a július 28-án kezdődő versenyre” – jelentette be szombati közleményében a MOB, amely jelezte: a témában további kommentárt nem kíván tenni.

Schmid kiválásával jelenleg 173 fős a magyar csapat a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpián.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. július 20. 09:17
Nagyon is tisztában volt vele, hogy oltás nélkül esélye nincs indulni, de azért az utolsó percig fenntartotta az indulását. Mekkora barmok vannak.
hidegfehérmintaled
2021. július 18. 18:53
Mekkora hír! Eddig sem tudtam, hogy létezik, ezután sem fog hiányozni.
istvanpeter
2021. július 18. 12:50
No hát, az ész minden állomáson és megálló helyen megáll.
elemer66
2021. július 18. 12:36
Ezek azok a sportolók, akik minden sz@rt képesek magukba szúratni felkészülés idején? Nem volt elég long covidos sportoló még, akinek tartósan visszaesett a teljesítménye? Nincs meg az, hogy az okos a más kárán tanul ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!