Ákos: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

2021. június 25. 21:56

„Az ideológiai nyomásnak, mely a Nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország” – fogalmazott a dalszerző.

2021. június 25. 21:56
null

„Egyértelműen látszik, hogy ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz és nincs kapaszkodó már” – fogalmazott Kovács Ákos énekes a Hír TV Credo című műsorában. Mint a dalszerző fogalmazott:

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a Nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország.”

Kovács Ákos annak apropóján nyilatkozott, hogy producerként az 1938-as első budapesti Eucharisztikus Világkongresszus himnusza, a „Győzelemről énekeljen” kezdetű egyházi ének zenekari újrahangszerelésére kapott megbízást az idei esemény alkalmából.

Az említett beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. július 03. 20:35
"Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz". Ez csak a látszat: nagyon pontosan kiszámolt, hosszútávú cselekvési terv részei a jelenlegi folyamatok. A cél Európa és benne Németország elszigetelése és az Orosz Föderáció permanens démonizálása annak érdekében, hogy a kontinens ne lehessen politikai, pénzügyi és gazdasági versenytársa az egyre foszladozó angolszász pénzügyi rendszernek.
geyza1947
2021. június 27. 10:52
Ákom-bákom orbán lányok házi zenésze immár politikai elemző is lett, mi várható még ??????????
Rocktoberi
2021. június 26. 16:58
Ne erőlködj, Marhageddon! Rég kiikszeltelek. A kutya sem kíváncsi az unalmas hülyeségeidre.
olajfa1
2021. június 26. 11:58
A "liberalizmus" az egyenlő a KÁOSSZAL!!! Tehát, aki a liberalizmusra szavaz az a KÁOSZRA SZAVAZ! Ezt akarják az ottani szavazók... Demokrácia van, tehát megkapták!... NESZTEK NEKTEK A KÁOSZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!