Szijjártó: Hatmilliárd forintos beruházást hajt végre a Bosch Vecsésen

2021. április 12. 15:36

A fejlesztéssel 225 új munkahely jön létre.

2021. április 12. 15:36

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten beszélt a beruházásról, mint mondta, az új szolgáltatóközpontból öt, térségbeli ország Bosch-munkavállalóinak nyújtanak majd HR-szolgáltatásokat. A tevékenység hátterében komoly informatikai fejlesztések állnak, így kifejezetten magas technológiai színvonalat képviselő beruházásról van szó.

A miniszter hangsúlyozta, hogy a világjárvány nem állította meg, hanem felgyorsította a magyar gazdaság dimenzióváltását, ennek eredményeképpen a meglévő gyártási kapacitások mellett egyre erősödnek a magasabb hozzáadott értéket, több kutatás-fejlesztési elemet tartalmazó ágazatok.

A magyar beruházás-ösztönzési politika és a keletről vásárolt vakcinák lehetővé teszik, hogy Magyarország az új világgazdasági rendszer nyertesei közé tartozzon – fejtette ki Szijjártó Péter.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A ráció prófétája
2021. április 13. 12:00
Vecsés? Vonzza a németeket a sauerkraut. (Mindenkitől bocsánatot kérek, senkit nem állt szándékomban megsérteni, de ez kihagyhatatlan volt!)
bunko_jobbos
2021. április 13. 10:22
A szomorú az, hogy mihelyst multidolgozó lesz az a 225 ember, valahogy azonnal átprogramozódik az agyuk liberális üzemmódba. Minél fejlettebb az ország, annál jobban liberális. Pedig lehetne a korszerű termelési módokat nyugatimádat és alávetés nélkül is csinálni, de a valóság azt mutatja, hogy nem. Ha nyugati módon termelünk, akkor nyugati életstílust is követünk.
llnnhegyi
2021. április 12. 16:43
-:))) Pihenjél már Szijjártó Péter úr! Olvasni nem tudok olyan gyorsan,mint a gyárak telepítése....-:))
RogerFederer20GS
2021. április 12. 16:36
India of Europe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!