Felháborodott a Fidesz Gyurcsány parkolásán

2021. április 11. 14:01

„Ez a kép lehetne egyszerűen az internetes »tahó parkolás« sorozat kiemelkedő darabja” – írja vasárnapi posztjában a Fidesz második kerületi szervezete. 

2021. április 11. 14:01
null

„Az elkövető azonban a volt miniszterelnök, jelenleg is a baloldali ellenzék vezetője, aki nap mint nap az európai jogállamisággal kampányol. Gyurcsány Ferenc így parkol a rózsadombi villája előtt! A valóságban ennyire érdeklik a jogszabályok és az emberek. Köszönjük a járdán közlekedők, a kerekesszékesek, a babakocsival közlekedők nevében is” – írják a posztban, melyhez képeket is mellékeltek Gyurcsány Ferenc kocsijáról, mely szemmel láthatóan a járda kellős közepén áll.

„Mi lenne, ha ez az ember újra hatalomhoz jutna???” – teszik fel a jogosnak látszó kérdést a poszt készítői. 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SophieW
2021. április 14. 09:24
Olyan csóró szegény, hogy garázsra se telik.
rókabácsi
2021. április 13. 11:13
ha a rendőrség nem bünteti meg érte!? akkor mindenkinek sem kell ezután büntetést fizetni ilyenekért?
jean leblanc
2021. április 13. 07:35
pár méterre a tábla...lehet parkolni....de most hogy pusztitja a népet a kormány ez a fontos????elmentek anyátokba..
McEmese
2021. április 12. 21:17
"Mi lenne, ha ez az ember újra hatalomhoz jutna???" Tényleg, mi lenne? Beköltözne a várba, amit előtte a befizetett adóinkból alakítottak az igényei szerint? Lezáratná a fél várost, ha látogatóba érkezik a haverja? Emberek rekednének az aluljárókban, nem jönne a busz, a villamos, még gyalog sem lehetne közlekedni, nem tudnának hazamenni, pláne a gyerekükért eljutni az oviba, iskolába a szülők, mert arra halad a konvoj? Esetleg luxusrepülőt vásároltatna magának az adófizetőkkel? Egy közpénzekkel vastagon kitömött üzletember magánrepülőjével járna meccsre, majd a pályázatok és támogatások odaítélésénél hálálná meg a fuvart? A gyerekének adna egy egész iparágat, hadd álljon a saját csülkén? Vagy csak a szomszédjából csinálna milliárdost? Akkora focistadiont építtetne a kert végébe, hogy az egész falu lakossága sem tudná megtölteni? Kisvasutat álmodna a ház elé, majd meghosszabbítaná Pekingig? Megannyi borzongató kétség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!