Nem szakadt el Kalmár Zsolt keresztszalagja

2021. április 02. 12:28

A dunaszerdahelyi DAC játékosára rehabilitáció, erősítés és fizioterápia vár a következő néhány hétben.

2021. április 02. 12:28
null

Nincs szakadás Kalmár Zsolt térdében, így a magyar labdarúgó-válogatott középpályásának várhatóan nem kell hosszú időt kihagynia.

Az M1 aktuális csatorna információi szerint az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy az Andorra elleni szerdai világbajnoki selejtezőn megsérült futballistának a bal térde külső részében nyúltak meg a szalagok. Az első szakvélemények alapján a dunaszerdahelyi DAC játékosára rehabilitáció, erősítés és fizioterápia vár a következő néhány hétben, de bízik benne, hogy májusban újra teljes értékű munkát végezhet.

A végső választ várhatón szombaton adja meg egy térdspecialista, miután megvizsgálta Kalmárt.

(MTI)

Fotó: Kalmár Zsolt (b) és az andorrai Marc Valles a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra La Vellában 2021. március 31-én.MTI/AP/Joan Monfort

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. április 04. 07:37
Pedig sajnos elszakadt, a szombati hírek szerint szalagszakadása van. Nagyon sajnálom. Gyors gyógyulást! Remélem sikerül pótonia vkinek. De az Ő saját karriere szempontjából is sokat jelentett volna az EB. Ráadásul pont egy ilyen semmi csapat ellen történt.
Pipas 3
2021. április 03. 20:36
Gyórs gyógyúlulást kivánunk Zsolt, mert szükségünk van rád!
bunko_jobbos
2021. április 03. 20:06
Hála Istennek!
Búvár Kund
2021. április 02. 15:50
Ez jó hír!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!