Így gyalázzák a fideszeseket a jólnevelt, művelt balos topértelmiségiek

2021. január 25. 10:28

Bozóki András, Bárdos Deák Ágnes, Dalos György, Sükösd Miklós és Gábor György is megmondta a véleményét Tardos János nyilvános posztja alatt.

2021. január 25. 10:28
null

„Hogy létezik az, hogy nincsen egyetlen jóravaló, becsületes fideszes sem?” – teszi fel a kérdést Facebook-oldalán Tardos János publicista, aki magát csak véredényformázónak nevezi.

Ismert és kevésbé ismert baloldali, liberális véleményformálók, oktatók, művészek megválaszolták a kérdést. Ezekből szemezünk.

Bozóki András, a CEU Demokrácia Intézetének vezetője, Gyurcsány volt kulturális minisztere: „Tényleg szokatlan. Még nagyítóval sem talál ilyet az ember.”

Bárdos Deák Ági énekes: „Telhetetlen vagy. Nem elég, hogy a nem fideszesek közt akad?”

Dalos György író: „Túlzás, én ismerek ilyet, de nem adom fel, mert kizárják.”

Gábor György filozófus: „Contradictio in adiecto.” (Olyan állítás, amely önmagában hordja a cáfolatát – a szerk.)

Sükösd Miklós volt CEU-s tanár: „Aki valamilyen okból Fidesz-szavazó és Orbán-fan lett, az bekerül a propaganda-gépezetbe, és ez az ellenségképzésen, gyűlöletkommunikáción át a teljes agymosáshoz vezet. És nem is csak képzetlen, vidéki, idősebb emberek körében (bár a többségük ilyen)...”

A posztot elérheti a képre kattintva:

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mixtura pectoralis
2021. január 26. 10:16
Csak nevetel ezeken az embereken.
syphax
2021. január 26. 06:46
A fenti libernyákok--és minden libernyák-- PERSZE SAJÁTMAGUKAT TÖKÉLETESNEK VÉLLELMEZIK. No,ők a "contradictio" INKARNÁCIÓI.......
Mr. Sarah Kaufmann
2021. január 25. 23:55
Nagyon is tisztességesek és illedelmesek voltak a fideszessé fortyogó öntudatlan, kulturálatlan horda irányába, tekintve, hogy mi a valóság. Ettől européerek, nem lincselő bugrisok! Meg kell nézni, a fideszesek erre a toleranciára képtelenek.
Nyugati Ádám
2021. január 25. 23:08
200 valahanyadik kommentálóként a fideszeseket gyalázóktól csak egyetlen kérdésre szeretnék értelmes választ hallani. A 2010 óta elmúlt időszakban az önök által korruptnak ítélt üzletek és beruházások kivizsgálására miért nem tettek tényekkel és dokumentumokkal alátámasztott, esetleg a korrumpáló és a korrumpált személyeket, ú.m. politikusok, állami szervezetek vezetői, vállalkozók, pénzekkel foglalkozók stb. nevét is tartalmazó feljelentést a magyar, de még inkább az EU szerveinél? A jobboldali, konzervatív hozzászólók pedig gondolkozzanak el azon, hogy milyen könnyen lehet tények helyett definiálatlan jelzőkkel, mint például a liberálbolsevikok gyakran használt - rendszerszintű, - a jogállamiságot sértő korruptnak minősíteni egy olyan pályázatot, amelyet nem ők nyernek meg. Egyre gyűlnek a bizonyítékok megboldogult Csurka István kijelentésének helytállóságát igazoló tapasztalatok, miszerint a liberálbolsevik nem akar versenyezni, hanem inkább benn akar lenni a zsűriben. 2022 erről fog szólni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!