Lady Gaga és Jennifer Lopez is színpadra lép Joe Biden és Kamala Harris beiktatásán

2021. január 14. 23:20

Lady Gaga korábban részt vett az „It's On Us” kampányában, amelynek célja az egyetemeken tapasztalható szexuális erőszak elleni küzdelem volt.

2021. január 14. 23:20
null

Lady Gaga és Jennifer Lopez énekesek is fellépnek Joe Biden és Kamala Harris beiktatási ünnepségén. Lady Gaga korábban részt vett az It's On Us kampányban, amelynek célja az egyetemen folytatott szexuális erőszak elleni küzdelem volt.

Lady Gaga a nemzeti himnuszt fogja előadni akkor, amikor Joe Biden esküt tesz. Jennifer Lopez a beiktatás internetes közvetítésében fog részt venni, valamint koncerttel kedveskedik a demokrata elnöknek. Eközben Demi Lovato énekesnő is megosztotta a hírt, hogy más művészekkel, így Justin Timberlake-kel és Bon Jovival együtt fellép a 90 perces showműsorban.  Mellettük megjelenik még Amanda Gorman 23 éves afroamerikai aktivista, feminista költőnő is akinek „művészete és aktivizmusa az elnyomás, a feminizmus, a faj és a marginalizáció, valamint az afrikai diaszpóra kérdéseire összpontosít” a New York Times őt méltató cikke szerint. 

O'Donovan atya, aki a szintén római katolikus és ír származású Joe Biden személyes barátja és lelki atyja, ellentmondásos szereplője az amerikai katolikus közéletnek. A Georgetown Egyetem elnökeként töltött hivatali ideje alatt a vatikáni egyházi bíróság elrendelte, hogy vonja vissza a diákok abortuszjogi csoportjainak finanszírozását. 1996-ban a The Walt Disney Company egyik igazgatója is lett. 2016 óta ő az amerikai Jezsuita Menekültügyi Szolgálat Missziójának (JRS-USA) igazgatója.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2021. január 22. 13:16
Korábbi rosszmájú és bárdolatlan megjegyzése(i)met visszavonva mindkét művésznő előtt meglengetem a kalapomat, emlékezetes produkciót nyújtottak, van ott (azért) giga (is) !
Ezért regisztráltam
2021. január 16. 19:05
A kvázi-szőke ribanc karján fúvóshangszer-tetoválás van: TRUMPet (trombita) - - - diszkvalifikálni!
Nuttika
2021. január 15. 12:30
Köszönöm, hogy igazoljátok, miért volt jó döntés kamaszkorom végén, hogy a korosztályom nyomása ellenére is elszakadtam a mainstream popkultúrától és nem vagyok hajlandó hallgatni a mostani zenének csúfolt amerikai mocskot.
Akitlosz
2021. január 15. 11:46
Lady legalább tud énekelni. Nem kicsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!