Büszke vagyok Karikó Katalinra

2021. január 03. 20:14

De nem vagyok büszke Szabó Tímeára, Bősz Anettre, Szél Bernadettre.

2021. január 03. 20:14
Zsigmond Barna Pál

„Gratulálok Karikó Katalinnak. Magyarként külön is büszke vagyok rá!

Karikó Katalin az a magyar hölgy, asszony, családanya, asszonyság, tudós, aki magyarként, nőként világraszólót alkotott. Választott hazájában, Amerikában is megőrizte magyarságát és teljesítménye, emberi nagysága előtt fejet hajtott a miniszterelnök, aki személyesen is gratulált a magyar tudósnak, és egy interjúban, a nagyszerű magyar felfedezőt tudós asszonynak, kisújszállási asszonyságnak nevezte. Orbán Viktor elmondta, hogy abból is látszik, hogy a professzor asszonynak helyén van a szíve, mert amerikai színekben kétszeres olimpiai bajnok lánya is tökéletesen beszél magyarul, annak ellenére, hogy két évesen lelt otthonra Amerikában. Elismerés a családnak!

De nem vagyok büszke Szabó Tímeára, Bősz Anettre, Szél Bernadettre, a baloldali gyűlölet- asszonykórusra, akik nem tudnak örülni a magyar sikernek, hanem a szokásos erőszakos, kamuzós modorukban, összehangoltam nekitámadtak a miniszterelnöknek és hamis küldetéstudattól vezérelve, egymáson túllicitálva, félremagyarázva az interjút, kikérik maguknak az asszonyság megnevezést, valamiféle negatív jelzőnek minősítve. Ezek a baloldali képviselők nem tettek semmit a magyar emberek egészségének megvédése érdekében, az elmúlt hónapokban a bajkeverésen és kamuvideók gyártásán kívül csak a gyűlöletet szították. Most is ezt teszik, keresik a kákán a csomót, hazudoznak, csúsztatnak és ahelyett, hogy segítenének, vagy legalább hallgatnának, megint zavart keltenek és akadályozzák a védekezést.”

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. január 04. 06:54
Ja.
kerekperec
2021. január 04. 04:45
Figyelj ide te ZSIGMOND BARNA PÁL ! Csupa hazudozás és csúsztatás amit ide hánytál te tirpák!
Micmac
2021. január 04. 02:05
who the fuck is holder?
holder
2021. január 04. 00:52
Who the f.ck is Zsigmond B.P. ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!