Hitlert is bevetette Biden az elnökjelölti vitán

2020. október 23. 09:33

Joe Biden szerint Észak Koreával jó kapcsolatokat ápolni olyan, mintha Hitlerrel lenne jóban az elnök.

2020. október 23. 09:33
null

Joe Biden demokrata elnökjelölt csütörtökön egy Adolf Hitlerre tett furcsa utalással sokkolta a nézőket az utolsó elnöki vita során.

Nem vagyunk háborúban, jó a kapcsolatunk” – mondta Donald Trump Kim Dzsong Unnal, Észak-Korea legfelsõbb vezetõjével való kapcsolatáról. „A jó viszony más országok vezetőivel jó dolog” – tette hozzá az elnök.

Biden azonban visszalőtt: „Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy jó kapcsolatunk volt Hitlerrel, mielőtt az lerohanta Európát” Percekkel azután, hogy elhangzott a német náci párt gyilkos vezetőjének neve a közösségi médiában szinte felrobbbant, mivel a megdöbbent nézők nem hitték el, hogy Biden a történelem egyik leghírhedtebb diktátorára hivatkozott – adta hírül a Fox News. 
 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2020. október 23. 16:45
miert, amerikai szempontbol mi a kedvezobb? ha europai zsidok hullanak vagy ha amerikai katonak? csak mert anno az utobbit valasztottak
cutcopy
2020. október 23. 12:42
Nektek a tömeggyilkos Sztálinnal volt jó kapcsolatotok..
filopatl
2020. október 23. 12:15
mert a széleslátókörű, felsőfokú iskolai végzettséget elért átlagamcsi tudja ki volt vagy ki az a Dolfi, vszeg Biden sem tudja mikor volt bedobója a Bulls-nak
amaurote
2020. október 23. 12:06
bulvárviktor győz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!