Hatalmas dugó hazafele – rengeteg ember volt a Balatonnál

2020. augusztus 23. 18:00

Véget ért a hosszú hétvége, megindultak az emberek haza: az eredmény egy óriási dugó lett.

2020. augusztus 23. 18:00
null

Az ünnepi hosszú hétvége végét jelző M7-es dugó szinte borítékolható volt, az eredmény pedig nem lett meglepő – számol be róla az Index. Hatalmas torlódás alakult ki az M7-es autópályán a főváros felé. A legsúlyosabban érintett szakasz a Zamárdi és Székesfehérvár közötti volt, ahol az autósok hosszas várakozásra kényszerültek. A kocsisor ugyanakkor rendkívül hosszú volt Velence, Tárnok és Érd térségében is. Azok sem jártak jobban, akik az M7-es helyett a 7-es főutat választották volna: a forgalom itt is lassú volt. A balatoni turizmus idén is rengeteg embert vonzott, melynek mi sem ékesebb bizonyítéka, mint a vasárnapi torlódások mértéke.

Fotó: A vasárnapi torlódások. (Google Maps)

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
triumphator
2020. augusztus 24. 09:24
Annyi mélyszegénységben tengődő proli volt lent a parton, hogy a mobilszolgáltatók nem bírták az adatforgalmat és még a bankkártyás fizetés sem működött. És nem volt hely az éttermekben még késő este sem, mert a patás azokat is ellopta és/vagy az összes asztalnál ner-lovagok tömték az oligarcha bendőjüket.
ujujuj
2020. augusztus 24. 09:12
Az embereknek már csak az éhezésre van pénzük, ezért amikor megtudták, hogy nincs elég szabadstrand, inkább az M7-en körözve töltötték a vasárnapot. Direkt lassan mentek, letekerték az ablakot, hogy szaglásszák a sült hekk illatát, és sírtak, hogy 'merazorbán.
Leo3
2020. augusztus 24. 07:42
Nem értem. Miért kell mindenkinek ugyanabban az időpontban elindulni? Vagy ha már elindultak, akkor kis intelligenciával sejthették, hogy dugó lesz, miért nem mentek más útvonalakon?
péterx
2020. augusztus 24. 06:58
Ezek szerint a Balaton mindenkié? Ez a karaván ellenpélda az MSZP éhségvonulásaihoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!