„Önmérséklet” – ezt üzente Gyurcsánynak a Jobbik új elnöke

2020. január 28. 11:33

A párt elnöksége felszólította Kulcsár Gergelyt mandátumának visszaadására.

2020. január 28. 11:33

Az ATV-nél volt vendég Jakab Péter, ahol beszélt arról, hogy nemzeti néppártként kívánják meghatározni magunkat, ennek „kell hogy legyen jele” már az első elnökségi ülésen. Ez szerinte jutalmazásban vagy büntetésben fog megjelenni. Ennek kapcsán megjegyezte: van a Jobbikban olyan politikus, aki már évek óta érdemtelen szerinte arra, hogy a közösségüket szolgálja, ezért az előző elnökségek helyett most az ügyében döntést hozott. „A tegnapi nap folyamán a Jobbik új elnöksége meghozta azt a döntést, hogy felszólítottuk Kulcsár Gergelyt, hogy a Hajdú-Bihar megyei önkormányzatban betöltött képviselői tisztségéről mondjon le és azt adja vissza a közösség számára” – jelentette ki.

Hozzátette: az új néppárti irányvonalba szeretné világossá tenni, mi fér bele, mi nem. Tudomása szerint a felszólított párttársa még nem reagált a felszólításra.

 

Beszélt a 2022-es választásról is: szerinte Gyurcsány Ferencnek „elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy 2010-ben a Fidesz kétharmadot kapott”, éppen ezért az ellenzéki összefogásban a „2010 előtti szimbolikus politikai szereplőknek valamiféle önmérsékletet kellene gyakorolniuk”. Ez szerinte hozzájárulhat a gördülékeny ellenzéki együttműködéshez. Hozzátette: az összellenzéki térfélen integratív személyekre van szükség, nem megosztókra.

(Mandiner)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. január 31. 23:11
...és összekacsint Gyurcsánnyal...
Mich
2020. január 31. 23:08
A Spinoza klub persze Jákob elvtársnak is megmondta, mit kell tennie: Kulcsárnak mennie kell...! Jákob ezt az első héten teljesíti...
Google
2020. január 30. 10:14
Nem gond. Gyurcsany eppen arrol hires, hogy naponta bermalkozik. Ja, nem, mit szolna ehhez a a Niedermuller? Gyurcsany naponta nem bermalkozik, hanem helyesen: onmersekketet gyakorol. Igy.
Sulammit
2020. január 29. 17:32
Kulcsárt lemondatni a képviselői tisztségéről helyes döntés volt, de mint zsidónak az nem jutott az eszedbe, hogy ki is kéne raknod a pártból? Tudod, ahogyan Megadja Gábort és társait a Hírtévéből miattad. Önmérsékletet? De azért összefogsz a dákó párttal ugye? Annyira nem vagy érzékeny Gyurcsányra. Miért nem egyedül indul a jobbik, ha már akkora szád van Orbánnal szemben, te eszelős képű!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!