A magyar kultúra még soha nem kapott annyi támogatást, mint ma

2020. január 22. 10:42

2020. január 22. 10:42

Ma van 197 éve, hogy Kölcsey Ferenc végzett a Himnusz megírásával, melynek sorait azóta is ismeri és énekli minden magyar. Kulturális értékeink és egyedülálló magyar nyelvünk közösséget, egy nemzetet teremtett itt a Kárpát-medencében. A magyar kultúra közös kincsünk, vigyázzunk rá!

„[...] A magyar kultúra még soha nem kapott annyi támogatást, mint ma. Sorra valósulnak meg az országban a kulturális beruházások. Megújultak Budapest legfontosabb építészeti örökségei. Újjá épült a nemzet főtere, a Kossuth tér, vagy az évtizedekig pusztulni hagyott Várkert Bazár. Hetven év után visszanyerte eredeti szépségét a Román Csarnok és itt, a Szépművészeti Múzeum szomszédságában elindítottuk a nyugati világ legnagyobb kulturális városfejlesztési programját, a Városliget újjáépítését is. [...] – fogalmazott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. január 23. 01:03
A magyar kultúra még soha nem kapott annyi támogatást, mint MMA.
belpestilibsi
2020. január 22. 22:47
jajj, ez olyan fiatalos volt meg trendi! mindjárt szavazok is a fideszre!
Besenyő István
2020. január 22. 22:02
"A magyar kultúra még soha nem kapott annyi támogatást, mint ma" Vajh kiknek akar ezzel kedveskedni a kormány? A magyar kultúrának vagy a magyarul beszelő kultúrának?
pemete jakab
2020. január 22. 19:26
"A magyar kultúra még soha nem kapott annyi támogatást, mint ma" Cserébe viszont nagyobb is a politikai elvárás a kormány részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!