Jön az Aerosmith Budapestre

2019. december 06. 13:03

Huszonhat év után jönnek újra Magyarországra Steven Tylerék.

2019. december 06. 13:03

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton és Joey Kramer a Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

A jövőre 50. születésnapját ünneplő csapat európai turnéja a 2020. júniusában záruló Deuces Are Wild című, Las Vegas-i fellépéssorozatot követi – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel. Az első európai állomás az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon lesz június 13-án, a koncertsorozat Svájcban, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban folytatódik, végül a budapesti show után, 2020. július 27-én Németországban zárul.

Az Aerosmith  világszerte több mint 150 millió albumot adott el, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, négyszeres Grammy-, nyolcszoros American Music-, hatszoros Billboard- és tizenkétszeres MTV Video Music-díjas. A zenekarhoz fűződik minden idők második legtöbb slágerlista vezető rockdala (Love in an Elevator; What It Takes; The Other Side; Livin' on the Edge; Cryin'; Deuces Are Wild; Falling in Love (Is Hard on the Knees); Pink; Jaded), a legtöbb aranylemez és multi-platina album az Egyesült Államokban. Az Aerosmith eddig tizenöt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, Music from Another Dimension! címmel 2012-ben jelent meg.

(Forrás)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2019. december 06. 15:57
...én nem értem miért nem a Katona József színházban lépnek fel... Ott nem volt elég a hely? :) Azért pár évig lesz ez még téma, ahogy hervadnak majd a karácsonyi mosolyok, hogy soha nem látott méretű koncertek lesznek jó körülmények között Budapesten...
nemecsekerno_007
2019. december 06. 15:48
Minek ennyi stadion ebbe az országba... Kíváncsi vagyok mi lesz a reakció ha a patás Steve Tyler-el fotózkodik majd... :)))))))))) Ennyire teheségtelen, balf@sz, "ballib" ellenzék soha nem volt :)))))))))))))))) Már látom amikor Gurmai Zita, az első sorban csápol egy MeToo vizespólóban :))))))))))))
Thorin
2019. december 06. 13:59
Nofene, ezek szerint a stadionok máér megint nem haszontalan építmények, ki gondolta volna, hogy 40K-60K nézőhöz kell ekkora kapacitású stadion. Persze érthető, az ő faszságaikat egy nagyobb tanteremben is lehet rendezni, nincs több néző...
brabant89
2019. december 06. 13:35
Hozzátok Alicia Silverstone-t is? Bár már ő sem tizenéves, mint itt: https://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!