Kampányvideóban mutatja be a Fidesz a migráció veszélyeit

2019. május 04. 12:39

A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár; mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

2019. május 04. 12:39

A kommunikációs igazgató kijelentette: elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Természetes Orbánizmus
2019. május 05. 22:34
Iskolákba is kell vetíteni a gyerekek feje még nicns tele liberális elmebajjal megnézik otthon szóba kerűl a szülőket felvilágositják! Az ország védelme mely a kockán forog nem lehet hibázni!
mucsay
2019. május 05. 11:10
ez jó lett. rövid, ütős, tényszerű. a röszkésről is lesz?
pemete jakab
2019. május 04. 22:17
"az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár; mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója" Alapvető tévedés! A terroristák pont hogy feltűnés nélkül akarnak megtelepedni egy országban, hogy aztán később, a helyismeret megszerzése után, aktiválhassák magukat.
formaegy
2019. május 04. 16:09
Ezt se feledjük! Bangóné arra a kérdésre válaszolva, hogy mégis miért ilyen magas a Fidesz támogatottsága ezt mondta: "Ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon" Akkor most válaszoljunk ennek a ribancnak! Szavazóink száma remélem úgy fog sokasodni, mint ahogyan a patkány szaporodik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!