A külföldről szavazók száma cáfolja a kormánypropagandát

2019. április 28. 13:56

Tavaly csak Németországban több magyar gyermek született, mint egész Nógrád megyében.

2019. április 28. 13:56
Jobbik

„A külföldről szavazók száma cáfolja a kormánypropagandát

Bár még három hét van hátra a külképviseleti névjegyzékbe vételig, már most annyi magyar jelezte, hogy a május 26-i EP-választáson külföldről adná le szavazatát, mint 2014-ben a jelentkezési határidő lejártakor. A Nemzeti Választási iroda online nyomon követhető adatai szerint jelenleg 7447-en terveznek így voksolni, a legtöbben az Egyesült Királyságból, Németországból, Belgiumból és Svájcból.

Miközben a kormánypárti médiában harsogó propaganda hirdeti, hogy »Megállt az elvándorlás hazánkból«, és »Hazajönnek külföldről a magyarok«, a valóság ezzel szemben az, hogy tavaly csak Németországban több magyar gyermek született, mint egész Nógrád megyében. Bár az elvándorlás valós mértékéről csak becsléseink vannak, jelenleg közel egymillió ember keresi a boldogulást hazájától távol, és fiatalok további százezerei tervezik a kivándorlást.

A Jobbik európai parlamenti programja átfogó megoldási javaslatot kínál az uniós támogatáspolitika reformjára, a nyugati és keleti tagállamok közötti bérszakadék csökkentésére, valamint az uniós pénzekkel való visszaélések szankcionálására. Május 26-án válasszuk az igazságosabb és szolidárisabb Európát, szavazzunk egy szabadabb és élhetőbb Magyarországra!

Bencsik János,országgyűlési képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója”

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2019. április 29. 07:26
Amikor a Jobbik megszólal: buggyan egyet a pöcegödör!
Volo
2019. április 28. 21:08
Nem a Fidesz, hanem az Eurostat szerint csökkent az Európában ,a nyugati országokban élők száma. ( nyilvánvalóan, a nagykorú munkavállaló koruakról szól az adat, nem a tavaly született gyermekekről. Tehát a Ballik érvelése: nem igaz, hogy kevesebb munkavállaló van kinn, mert a született gyerekek száma.... össze nem illő marhaság! Mellébeszélés hazudozás a köbön!
Akitlosz
2019. április 28. 21:08
"Tavaly csak Németországban több magyar gyermek született, mint egész Nógrád megyében." Annyival nagyobb és gazdagabb is Németország Nógrád megyénél.
IV. Fawkes
2019. április 28. 20:04
Micsoda ótvaros demagógia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!