Kishore Jayabalan az MCC migrációs konferenciáján

2019. március 16. 16:32

A katolikus és szabadpiaci nézeteket képviselő Acton Intézet római irodájának igazgatója is az MCC migrációs konferenciájának előadója lesz.

2019. március 16. 16:32

Kishore Jayabalan a katolikus és egyben szabadpiaci szemléletű, amerikai Acton Institute agytröszt római irodájának igazgatója. 

Jayabalan a  Michigani Egyetemen (University of Michigan) szerzett diplomát politikatudományból és közgazdaságtanból, később a Torontói Egyetemen (University of Toronto) is tanult politikatudományt. Korábban a The Michigan Review ügyvezetője volt, valamint a  U.S. Chamber of Commerce (Amerikai Kereskedelmi Kamara) ösztöndíjasa gazdaságpolitikai területen. Dolgozott a washingtoni Bureau of Labor Statistics (Munkastatisztikai Hivatal) nemzetközi közgazdászaként.

1996-ban II. János Pál keresztelte meg Rómában. Ezután a Szentszék ENSZ-hez delegált megfigyelőmissziójának tagjaként munkálkodott, valamint az Igazságosság és Béke Pápai Tanácsa környezetvédelmi és leszerelési elemzőjeként. 

Kishore Jayabalan 2005 óta vezeti az Acton Intézet római irodáját, az Instituto Actont, ami az európai ügyekért is felel.

Az Acton Intézetet 1990-ben alapította Robert A. Sirico katolikus pap és Kris Alan Mauren. 2016-ban Maurennel készítettünk interjút (Ferenc pápa alábecsüli a szabadpiacot). Az alapítók szerint a gazdaság szabadság alapvetően járul hozzá a vallásszabadság kiteljesedéséhez. A michigani Grand Rapidsban székelő intézetnek a világon több helyen, így Rómában is van irodája. Az intézet elsősorban kutatással, folyóirat- és könyvkiadással, tanfolyamok, továbbképzések szervezésével foglalkozik. 

Kishore Jayabalan az MCC március 22-24. közötti nemzetközi migrációs konferenciájának résztvevője lesz, a konferencia programja itt érhető el.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Természetes Orbánizmus
2019. március 17. 08:46
Hogy kerűlt Rómába kereszténység amely szent városa! Cristchurchba mecsetek ez meg Rómába várja a müezínt?
Világpanoráma
2019. március 17. 06:49
Ausztriában a Zöldek Sarah Wienert uniós jelöltnek választják: https://vilagpanorama.hu/2019/03/17/ausztriaban-a-zoldek-sarah-wienert-unios-jeloltnek-valasztjak/
Dorset Naga
2019. március 16. 19:36
Milyen náció? Indiai?
Akitlosz
2019. március 16. 18:24
Micsoda pofa! Az orra ihletet adhat repülőgép tervezőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!