A budapestiek győzelme: várhatóan nem lesz Red Bull Air Race

2019. február 05. 16:42

Kissé megkésve, de a főpolgármester meghallotta a budapestiek hangját.

2019. február 05. 16:42
Lehet Más a Politika

„Kissé megkésve, de a főpolgármester meghallotta a budapesti választópolgárok hangját, és bejelentette: nem Budapesten lesz a Red Bull Air Race 2019. évi versenye. Az LMP már a kezdetek óta kiemelten foglalkozik az óriási zaj- és légszennyezettséggel járó verseny budapesti betiltásával.

Többek között a mi kezdeményezésünk volt annak az online petíciónak a beindítása is, amellyel több ezer budapesti adott hangot tiltakozásának. A mi politikai közösségünknek ugyanis a választópolgárok hiteles és valódi képviselete az elsődleges célja és feladata.”

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2019. február 06. 17:42
Már csak azt a sok buzi vonulást kéne betiltani. Szinte nincs olyan hétvége, hogy valami semmirekellő hisztije vagy magamutogatása miatt lezárják fél Pestet.
pollip
2019. február 06. 09:40
Ismerték előre a döntést, ami ellen fél nappal korábban lázadni kezdte. A jobbik ezt csinálta évek óta: ha valamit a kormány tervbe vett, de még nem volt kidolgozva, a jobbik elkezdte követelni:-)))))))))
Coccothraustes
2019. február 05. 23:32
Tarlós érdeme, a bukott LMP nek semmi köze hozzá.
balsors
2019. február 05. 20:33
Ne legyen olimpia, ne legyen légi parádé, ne legyen atomerőmű, micsoda programok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!