Egymásnak esett az ellenzék a Jobbik miatt

2019. február 02. 09:31

„Karlengető, cigányokat verni akaró emberekkel” nem működne együtt Horn.

2019. február 02. 09:31

Vitába keveredett Antal Attila politikai szakértő és Horn Gábor, a Republikon intézet kuratóriumi elnöke az ATV stúdiójában.

A két férfi a Jobbik ügye kapcsán szólalkozott össze: Horn szerint az ÁSZ-nak igaza lehetett, mikor a Jobbik jelentős büntetését kiszabta, míg Antal szerint „teljesen mindegy, hogy az ÁSZ-nak bürokratikusan igaza van-e, azt látjuk, hogy a vér kezd elválni a víztől”, ugyanis a Jobbiknak, ahogyan a többi ellenzéki pártnak is választania kell, hogy ellenzékként folytatják-e.

Később Horn azt is kifejtette, nagyon örül, hogy az ellenzék megpróbálja megtalálni a közös minimumot, de azt nem gondolja, hogy Orbánék miatt „karlengető, cigányokat verni akaró emberekkel együtt kéne működni”. Ezután a sztrájk kapcsán is összeszólalkoztak, ugyanis Antal szerint nem lehet Magyarországon sztrájkot csinálni, míg Horn szerint éppen most folytattak le egy sikeres sztrájkot.

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. február 03. 08:07
Mindenre ráülnek, pedig az nem az ő lovuk, és nem is ló, hanem egy bak.
Akitlosz
2019. február 02. 23:09
Ez "a két férfi" lenne "az ellenzék"? Kétlem.
Róbert__
2019. február 02. 19:10
Istenem, olyan ritka itt az effajta hozzászólás, amely tények és észérvek mentén próbál higgadtan kezelni rendkívül kényes dolgokat... elismerésem!
Mich
2019. február 02. 18:04
Na végre! "Nácikkal soha!" Egyik-másik balosnak még van lelkiismerete...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!