Robert De Niro: Trump egy igazi rasszista

2019. január 08. 22:23

Ez az út a fasizmushoz De Niro szerint.

2019. január 08. 22:23

Keményen nekiment Trumpnak a Guardiannak adott interjújában Robert De Niro. A színész szerint az amerikai elnök egyértelműen rasszista és nagyon zavarja őt, hogy egyes emberek példaképnek tekintik majd őt.

De Niro először elmondta, hogy szerinte Trump egyértelműen felsőbbrendűnek tarthatja magát fehér emberként, majd a riporter kérdésére, vajon fasiszta-e a az elnök, annyit felelt, „gondolom ez vezet ahhoz”.  A folytatásban kifejtette, hogy megérti, miért nevettek Hitleren és Mussolinin is, hiszen ezek a diktátorok mind furcsán, viccesen néznek ki!

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2019. január 09. 12:04
Pedig anno szerettem a filmjeit... ugyan oda fog jutni, mint a Green Day: anno, kiskamasz koromban imádtam a számaikat, ma meg nem bírom hallgatni őket, mert irritáló a politikai vinnyogásuk.
Kanóc
2019. január 09. 12:02
Ez is csak egyetlen szavazat.
Senki Alfonz
2019. január 09. 11:55
Ki találta ki, hogy orosz zsidó, mikor olasz bevándorlók gyereke és szüleinek szülőfaluja díszpolgárrá választotta? Hitler nem volt véletlenül zsidó, aki csak túlkompenzált?
Senki Alfonz
2019. január 09. 11:44
Miért baj az, ha egy zseniális színész politikai véleményt mond? Van aki segget nyal (Eperjes Károly) és van aki bemutat a politikai vezetésnek (Robert De Niro). Szamócát mikor fogják támadni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!