Utolsó útjára is gazdájával tart Bush elnök kutyája

2018. december 03. 10:31

„Szolgálat teljesítve.”

2018. december 03. 10:31

„Szolgálat teljesítve” – kommentárral posztolt megható képet vasárnap a Bush család szóvivője arról, ahogy az elhunyt elnök, George H. W. Bush szolgálati kutyája, Sully az elnök koporsója mellett fekszik.

A Bush család eközben azt írta Sully Instagramon közzétett fotója mellé: „Bármennyire is hiányozni fog családunknak ez a kutya, megnyugvást találunk benne, hogy ugyanakkora örömet fog okozni új otthonában, mint amilyen örömét lelte benne a 41." A „41" Bush elnökre utal, aki az Egyesült Államok 41. elnöke volt.

Sully-t idén júniusban adták át idősebb Bush-nak, hogy segítse őt mindennapi tevékenységei elvégzésében – írta meg az America's VetDogs, mely veteránoknak biztosít szolgálattevő kutyákat. A kutya gazdája elhunytával visszakerül a szervezet központjába, ahonnan karácsony után viszik majd egy másik veteránhoz.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2018. december 04. 14:55
Nem hűséges a kutya, csak türelmes, mert várja a csontokat!!!!!
kicsiaborsde
2018. december 03. 13:27
Adják oda a Hillary-nek. Hátha akkor a boszorkány is kipurcan!
fakutya Bobber
2018. december 03. 11:40
Az én kutyám is velem tartott volna, ha egy nbh-s köcsög ki nem nyirja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!