Vesztest így még nem ünnepeltek

2018. július 16. 08:56

Elmentünk Zágrábba, hogy a főtéren, a helyiekkel izguljuk végig a 90 percet.

2018. július 16. 08:56
Vörös Szabolcs

„A lényeget már mindenki tudja: története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot. Didier Deschamps, a franciák szövetségi kapitánya a brazil Mario Zagallo és a német Franz Beckenbauer után a harmadik, aki játékosként és szakvezetőként is világbajnok lett.

A horvátok eddigi legjobb szereplése egy harmadik hely volt, melyet 1998-ban Franciaországban harcoltak ki. A franciákat még soha nem tudták legyőzni, négy vereség mellett kétszer döntetlent játszottak velük.

Térségünkben nagyjából a horvátok az egyetlenek, akik a világ élvonalában vannak, s ha már ilyen történelmi lehetőséghez jutottak, elmentünk Zágrábba, hogy a főtéren, a helyiekkel izguljuk végig a 90 percet.

Egy biztos: vesztest így még nem ünnepeltek.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!