Iniesta lemondta a válogatottságot

2018. július 02. 07:52

Iniesta a második legidősebb játékos volt a spanyolok vb-keretében.

2018. július 02. 07:52

Oroszország kiejtette a nyolcaddöntőben Spanyolországot vasárnap, a tizenegyesekkel kieső spanyolok meccse után pedig Andrés Iniesta bejelentette, hogy lemondja a válogatottságot.

„Ez volt az utolsó mérkőzésen a válogatottban. Fantasztikus korszak volt, de a vége nem mindig olyan, mint amilyennek elképzeljük”
mondta a mérkőzés után. Utolsó labdaérintése a válogatottban egy értékesített tizenegyes volt a büntetőpárbajban.

Iniesta a második legidősebb játékos volt a spanyolok vb-keretében, a 34 éves középpályásnál csak a cserekapus Pepe Reina idősebb. Sejteni lehetett, hogy amint véget ér számukra a vb, Iniesta bejelenti majd a visszavonulását.

Iniesta a japán Vissel Kobénál folytatja majd klubkarrierjét.

(hosszabitas.hu)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2018. július 02. 09:21
járt volna neki az aranylabda, mondjuk a vb nyerés évében ! eleve be kellene vezetni, hogy a vb-t nyert csapat legjobbja automatikusan aranylabdás abban az évben !
cutcopy
2018. július 02. 08:58
Gratula, nagy szerepe volt a spanyol foci több éves világuralmában, játékfelfogását tanítani kellene, miszerint gólhelyzetben első a passzolás, de esetleg a gólvonalról üres kapura már rá is szabad lőni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!