Levelet írt Orbánnak a holland kormányfő

2018. április 19. 11:12

Együttműködést szorgalmaz Orbán Viktornak írt gratuláló levelében Mark Rutte holland kormányfő mind hazánk és Hollandia, mind az EU tagországi közt.

2018. április 19. 11:12

Levélben gratulált Orbán Viktor választási sikeréhez Mark Rutte, Hollandia miniszterelnöke – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön az MTI-t.

A levélben a holland miniszterelnök kifejezi készségét a további együttműködésre nemcsak a kétoldalú kapcsolatok terén, hanem az Európai Unió és más fórumok keretei között is.

„A kihívások, melyekkel Európa szembesül, hatékony vezetést és együttműködést követelnek meg” –  szögezi le Mark Rutte, aki reméli, Magyarország, mint fontos EU-tagállam, konstruktívan dolgozik majd együtt Hollandiával és más uniós partnerekkel közös értékeink megőrzése végett. 

„Bölcsességet és sok sikert kívánok az Ön előtt álló fontos feladatokhoz” – zárta Orbán Viktornak írt levelét a holland kormányfő.

(MTI)

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. április 19. 15:47
És a Judit Szardzsentini mit fog ehhez szólni?
Esvány
2018. április 19. 12:18
Az együttműködés első jeleként pofánvághatná a Judith Sargentini nevű liberálfasiszta borzadályt!
atila68
2018. április 19. 12:12
Na, ez is csak valami náci lehet!
tizuii
2018. április 19. 12:11
nem kell annyira komolyan venni, rendben, oszt köszi ,ennyi. de legalább nem paraszt mint a szocik, meg a többi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!