Mészárlás történt egy texasi templomban

2017. november 05. 21:58

Tüzet nyitott egy férfi egy templomban az Egyesült Államok-beli Texasban, Sutherland Springs városában, minimum húsz halottról szólnak az első, nem hivatalos forrásból származó hírek.

2017. november 05. 21:58

A texasi Sutherland Springs városának baptista templomában tüzet nyitott egy férfi vasárnap délelőtt. Számos ember – első, nem hivatalos források szerint minimum húsz fő – meghalt, még többen sérültek meg. 

Az elkövető rendőrségi közlés szerint elmenekült a helyszínről, de már halott. Még nem tudni, öngyilkos lett-e vagy lelőtték őt.

Az elkövetőt még nem azonosították.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. november 06. 07:09
Nem igaz ,hogy Európában nem lehetne rendet tenni ,,legnagyobb bajkeverők juncker merkel meg a brüsszeli kommunisták ,akik az eus emberekre rá kényszerítik a terroristák a csürhe befogadását ...Miért éppen Európa köteles erre ,, a brüsszeli diktátorok mondják .
áfonya
2017. november 06. 07:06
Menekülő migránsok miatt állt a forgalom a müncheni pályaudvaron. Olaszországból érkezett migránsok ugráltak le a tehervonatokról a müncheni pályaudvaron. Az illegális bevándorlók érkeztek tehervonatokon elrejtőzve Olaszországból a müncheni pályaudvarra. Münchenben előbújtak rejtekhelyükről, majd menekülőre fogták, nehogy őrizetbe vegyék őket. A sínek között indultak el. Hogy ne történjen baleset, a hatóságok leállították a forgalmat, több órán át nem közlekedhettek a szerelvények. Végül öt nigériait és két marokkóit fogtak el. https://www.hirado.hu/2017/11/05/menekulo-migransok-miatt-allt-a-forgalom-a-muncheni-palyaudvaron/#
kowecses
2017. november 06. 06:39
"Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasúlt, Hogy önként kéjjel ölt, nemcsak parancsra.."
Text adósság
2017. november 06. 05:52
Devin az inkább óhéber név. Szerintem falból kikeresztelkedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!