Ujhelyi István szembesíti Vona Gábort korábbi állításaival

2017. augusztus 30. 16:10

Videón szembesítik Vona Gábort az EU-val kapcsolatban tett korábbi állításaival.

2017. augusztus 30. 16:10

Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője a Facebookon tett közzé egy videót, amin azt kívánja szemlélteni, hogy miben változott meg Vona Gábor kommunikációja az Európai Unióval kapcsolatban. 

A Jobbik elnöke az ATV-n egy héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy „a Jobbik soha nem volt Európa-ellenes." Ehhez képest ahogy az MSZP-s politikus által megosztott videón is látszik, Vona egy 2012-es EU-ellenes tüntetésen még arról beszélt, hogy ki kell lépnie Magyarországnak az Európai Unióból. 

Vona Gábor egyébként ezen a tüntetésen azt is mondta, hogy „ne gondoljuk már, hogy az Európai Unió egy szociális intézmény, ne higgyük már naivan azt, hogy majd a franciák, az angolok és a németek pénzt akarnak nekünk adni.” Ez annak fényében érdekes kijelentés, hogy éppen ezekben a napokban kezdte meg béruniós kampányát a Jobbik, amely a gyakorlatban éppen az Európai Unió szociális integrációjának mélyítését célozza.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2017. szeptember 03. 09:37
Drága Tunya olvtárs ezt is megéltük, spion fióka lett Záti katonából! Még jó, hogy nincs tangóharmonikája meg pufajkája, mert összekevernénk az ÁVH-s spiclikkkel. http://pestisracok.hu/levelet-irt-vona-junckernek-orbanrol/ Istállom, mi lesz ebből a szarkupoacból még? :D Drága Jobbikos testvéreim tessék tanulni a főnöktől vamzer iskola indul szeptembertől a Jobbikban. MSZP meg van az útódod az EU.ban! :D
kerekes
2017. szeptember 02. 18:49
Mindkettő Magyarország ellensége!
hátakkor
2017. augusztus 31. 10:36
Zazrit tanítani fogják. Tőle tudjuk..
Mindjárt
2017. augusztus 31. 08:03
Fidesz birkák! Orbán János Dénes a Magyar/Felcsúti Idők jeles szerkeztője írja, hogy „kihúztuk a nyelvünket mások ülepéből”. http://mandiner.hu/cikk/20170826_orban_janos_denes_bucsu_holland_modra Ha ti mondjátok, hogy kihúztátok a nyelveteket mások ülepéből akkor el is kell hinni nektek, hogy nyelveztétek mások ülepeit. Most éppen Ujhelyi ülepét nyelvezitek :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!