Lélegeztetőgépre vagy uszodára költsünk?

2017. augusztus 03. 11:09

Felháborító ennyit költeni vizes vb-re egy olyan országban, ahol az egészségügyre sincs pénz – állítja Tóth Csaba. Gajdics Ottó szerint ez szemenszedett hazugság és éppen a sport az, ami előmozdítja az egészségügy javulását. Vita az Echo Tv stúdiójában.

2017. augusztus 03. 11:09

Böcskei Balázs, Tóth Csaba, Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó vitatkoztak az Echo Tv Angard című műsorában a vizes vb, az „szocialista szappanopera”, és a Jobbik által szorgalmazott választójogi reform témájáról. A vita már az első percekben szenvedélyessé válik abban a kérdésben, hogy Magyarország megengedhet-e magának olyan volumenű sportberuházásokat, mint amilyenek a vizes vb rendezését is lehetővé tették.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2017. augusztus 08. 08:06
Vizes VB jó volt. De ettől ez a Gajdics egy hülye , olyan mint egy régi párttitkár.
csurcsányi
2017. augusztus 04. 19:04
Minden sport beruházás a mai fiatal nemzedék jobb egészségi állapotának a növelését szolgálja.Ezt így is fel lehetne fogni kedves balos fanyalgók.
realista
2017. augusztus 04. 13:58
Ha pénzbeszedésről van szó, akkor semmi sem drága, bevetik a csúcstechnikát, pl. autópálya díjfizetés, online pénztárgépek stb. Egyéb területeken (egészségügy, oktatás stb.) meg marad az előző rendszer "csúcstechnikája".
Lord Shen
2017. augusztus 04. 12:38
Eddig nem az volt a baja a balos hulladékoknak, hogy a Patás focira költ és nem vizes sportokra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!