Budai Gyula: Egy terrorista sem úszhatja meg!

2017. augusztus 26. 12:03

Budai Gyula, a Fidesz képviselője szombaton a röszkei zavargások miatt megvádolt Ahmed H. ügyében tartott sajtótájékoztatót. Leszögezte, hogy egy terrorista sem úszhatja meg hazánkban a büntetést.

2017. augusztus 26. 12:03

A Fidesz szerint egyetlen terrorista sem úszhatja meg a büntetést, és joggal várható el, hogy Ahmed H. ügye „ne egy döglött aktában végződjön”, hanem egy határozott bírói ítélet szülessen, a megfelelő jogi következményekkel - közölte Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A politikus azt mondta, a röszkei határon történt zavargások óta közel két év telt el, és a felelősök még most is büntetlenek. Budai Gyula úgy vélte: Ahmed H. ügye két év alatt normális körülmények között befejeződhetett volna, a másodfokú bíróság rendelkezett azokkal a bizonyítékokkal, amelyek miatt nem volt indokolt az elsőfokú eljárás megismétlése és az ítélet hatályon kívül helyezése.

A Legfőbb Ügyészség szóvivője pénteki tájékoztatása szerint jogorvoslatért a Kúriához fordult Polt Péter legfőbb ügyész, amiért a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a röszkei közúti átkelőnél 2015 őszén történt tömegzavargás ügyében első fokon terrorcselekmény bűntette miatt elmarasztalt Ahmed H. ítéletét.

(MTI)

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2017. augusztus 28. 09:21
Szóval ez az ahmed h rendelkezett shengeni vízummal. Annyiszor mehetett volna át legálisan a határon, ahányszor csak akart volna. De nem, ő a migránsokkal törvénytelenül akarta a határt átlépni, sőt mi több áttörni! És akkor most bizonyítsátok be nekem, hogy nem embercsempész. Az, hogy terrorista, az egyértelmű.
Cezar
2017. augusztus 26. 21:16
Nagyon helyes! Mindenki elnyeri méltó büntetését! Már várom nagyon P.P. .... stb
rajgy
2017. augusztus 26. 20:44
Budai: ".....Egy terrorista sem úszhatja meg...." ??? Kivéve, ha azt Osama Mohsennek hívják és egy jobbikos operatőrt rágalmazott meg. Mohsen bűnei: - Birok a rendőrrel (Btk§ 310) - Fenyegetéssel megakadályozza a rendőri intézkedést, - Átokkal, (rúgást) hazudva a Petrára uszította az iszlámistákat. Ezekért mind futni hagyta a fidesz ügyésze, meg a rágalmazókat és gyűlöletbeszélőket is, majd egy másik fideszes gyűlés (bíróságnak álcázva) elítélte az ártatlan volt jobbikos operatőrt. https://uploads.disquscdn.com/images/0cc3e121497d0ef93544b36ac5fbfd6950a0eb7b140b6d5a7b8953dc3bc3cad8.gif
noMores
2017. augusztus 26. 19:29
130 orszagra koterjedo vizsgalat szerint kis orszagunk harmadik migransutalatban. Mindezt ugy sikerult elerni, hogy a szerencsetlen manipulalhato hulye nep 99%-a eleteben nem latott eloben memekultet. Kurvajol reagal kis nepunk az uszitasra, remekul befolyasolhato nemzet vagyunk, ezt a permanensen cserelodo tolvaj elitunk szepen ki is hasznalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!